- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
neko18
senior tag
Külföldön ezt megteheted simán
Magyarországon igen ritka sajnos, de azért itt is előfordul.
Amit linkeltem az nem olyan vészes csomag, tudom nic mentes, de legalább kipróbálnál pár ízt és akkor már tudod hogy milyet neveket érdemes keresni. Mint mondtam nagyon sok márka van, de sok íz hasonló néven fut mindenhol pl RY4 az mindenhol karamellás dohányféleség lesz, ahogy a málna is hasonló lesz mindenhol.
A linkelt oldalon meg kb 3 évre visszamenőleg meglehet találni értékeléseket, valamint jó leírást is hogy mi milyen. Amikor elkezdtem akkor nekem a Laca féle kész liquidekből a Buddha kertje jött be nyári íznek (citrusos, ánizsos), dohányos ízvilágból pedig a Cuba, Havanna azok elég erősen dohányízűek voltak kb mint egy szivar. HA bejönnek az édesebbek is akkor szinte tuti hogy bejön a RY4(karamellás), 555(szerintem diós),sweet home, Mandulás dohány, "Djarum Black" (szerintem nem hasonlít rá, én imádtam cigis időszakomban).Az evapor féle Mystic juice is eszméletlen jó, talán a legjobb a magyar piacon, de ennek az ára picit húzósabb. Abból próbáltam a Prime 66-ot és a Royal Five-t, mindkettő dohányos, valamint a régebbi ízeit amit már nem forgalmaznak. (Innen lehet nikis lötyit is rendelni).
A vape42-nek is elég tűrhető kész löttyei vannak, bár én inkább a forgalmazott aromáira vagyok rákattanva (Baker Flavors és TPA aromák)
-
neko18
senior tag
Szerintem mentesben még vannak ,de gyorsan megnézem
Annyi már nincs mint régen, de azért van pár
Régen volt 20-as pakk is egyben 2-3 ezer körül
Abban volt vagy 7 dohányos, 7gyümis és a többi különlegesség meg extrém -
neko18
senior tag
Én 26-28-al kezdtem
Laca akkoriban még árult nikotinos lötyiket, nagyon jókat kevert a mester, a legjobb a kóstoló pakk volt ami kb 2-3 ezer és volt benne vagy 20x1 ml ízÍgy hamar rájöttem mik azok amik ízlenek és mik azok amik nem
Pl a füstös pirítósos egészen extrém volt
-
neko18
senior tag
olyan áron van egy kezdő készlet, hogy nem engedhetem meg magamnak
Ezen azért nevettem egyet
Ha van pénzed cigire akkor az ecigi elkezdése sem kerül sokba. Van olyan patron ami 50-60 ezerbe kerül eredetibe, mert az minőség, azt elhiszem hogy drága, de egy 10-15 ezres tétel nem egy nagy pénz egy havi bagó árához képest szerintem. Ráadásul kb. minden ecigi boltban van lehetőség kipróbálásra is
AZ ilyen vaterás, aluljárós 1-3 ezres készülékeket pedig eldobásra tervezték. E készülékek miatt van az e-ciginek rossz híre, és anno ilyenben találtak etilén glikolt is. Az ilyen eciginek nem hogy teljesítménye sincs, de normális biztonsági elektronikája sem!
Nagyon sok bolt árulja ugyanezt nagyon drágán is! 10-15-20 ezerért, de ugyan az az elektronika kb. Amiket keresni kell kezdésnek a jobb hírű boltokból az Ego.
Jobb hírű boltok:
vape42
Evapor -
neko18
senior tag
Később tényleg lehet még jócskán csökkenteni a kiadásokat mikor már van az embernek abszolút felújítható patronja (RBA), valamint a levessel is lehet jócskán spórolni. Én is pár ezerből jövök ki havonta, úgy hogy elég sok aromát veszek mert egyszer-egyszer megkívánom az ananászt (előző 7végén
), de ez normális. Jön a jó idő, jöhetnek a gyümölcsös, citrusos ízek
Remélem a kedved egyre inkább megjön a dologhoz, minél inkább belemélyülsz annál jobb lesz ezt megígérhetem
Egyébként aki meg megnéz azzal ne foglalkozz, nekem is jöttek már guminővel, meg alkoholmentes sörrel, de ha meg beleszív a 9-es erősségbe a nagy dohányos kiköpi a tüdejét.
Én amióta átszoktam, kevésbé vagyok beteg, nem fáradok ki olyan hamar. Nekem sem volt semmi gondom a dohányzás közben, szimplán gyenge voltam, de ezt nem veszi észre az ember ameddig le/át nem szokik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest