- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56 #64 üzenetére
Hát ez a boltocska kisebb, mint a fürdőszobám.
Már ha azt a boltot találtam meg - de nem hiszem, hogy a nevezett utca tele lenne e-cigi bolttal. Semmi érdekeset nem láttam.
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56 #61 üzenetére
Az általad linkelt üzlet egyik boltja itt van tőlem nem messze, talán 5 perc autóval (kapunyitással-zárással-parkolással együtt).
Még ma meglesem. Köszönöm.
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56 #46 üzenetére
Boltban bátrabb vagyok, ott fizettem, tehát vannak jogaim.
Kiállok én magamért mindenhol, ne aggódj.
Segítséget kértem (nem magam miatt), nem kaptam, majd megoldom egyedül a dolgot, és úgy az enyém a dicsőség is.
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56 #44 üzenetére
Igazi pótkazánt nem vettem, mert nem maradt rá keret, de két példány van mindenből, úgyhogy nem maradok gőzölnivaló nélkül.
A Mini Protank félig szétszedve érkezett dobozban, én raktam össze a kezdéshez.
Aztán kiderült, hogy folyik.
Megint szétszedtem, megtörölgettem, megigazítottam a tömítéseket, néztem róla videót, megint összeraktam, megint folyt. Visszavittem a boltba, hogy nem jó. A srác persze furcsán nézett, mert előző nap vettem, azt mondta, hogy biztos valamit nem jól csináltam. Én persze szívóztam, hogy de bizony, mindent jól csináltam, videó alapján. A srác szétszedte a tankot, és kiderült, hogy hibás volt a csőrész.
Simán kicserélte, és bocsánatot kért, amiért azt hitte, hogy én rontottam el valamit.
Köszönöm a felajánlott segítséget, élni fogok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest