- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
A 7ezres már egészen tűrhető, de persze minél drágább a kezdőkészlet, annál jobb, ha jól van összeválogatva. Nézz szét a neten, hátha találsz olyan helyet, aminek van oldala is, én teljesen véletlenül találtam az én boltocskámat itt a kertek alján.
Majd írd meg, hogy mit sikerült szerezni.
-
aggleány
addikt
Hát igen, az úgy macerás lenne.
5.500,- pénzért:
- eGo 650 mAh akksi
- E-turbo V2 tank
- 1 lötyi
Ez így nagyon karcsú, de ha csak ennyi tudsz szánni rá, kezdésnek elmegy. Az a fontos, hogy tudd, hogy ez az alap, nem a cigifazonú cuccok. Ez nem fogja azt az élményt adni, mint egy komolyabb cucc, és a hozzáértők sanszosan le is fogják szedni a fejem, hogy ilyet javasolok, mert az akksi és a tank is elég kezdetleges kis cucc, de ennyiből ez van. Kisebb akksit nem érdemes venni, mert folyton töltheted. Ez sem lesz elég sokáig, és minden nap dughatod töltőre (akár kétszer is), de nem fér bele nagyobb a keretbe.7.000,-ért:
- eGo 900 mAh akksi
- Kanger T3S tank vagy Mini Nova tank
- 1 lötyi
Ez már egészen elfogadható, de még mindig nagyon kezdő szint.10.000,-ért:
- eGo Winder 1100 mAh akksi vagy eGo Winder 900 mAh
- Kanger T3S tank vagy Mini Nova tank vagy Halmizer Evolution tank (más néven Helix)
- 1-2 lötyiA tank soha ne legyen 2,4 Ohm-osnál nagyobb, a boltban tudni fogják, hogy miről beszélsz, ha így kéred.
-
neko18
senior tag
olyan áron van egy kezdő készlet, hogy nem engedhetem meg magamnak
Ezen azért nevettem egyet
Ha van pénzed cigire akkor az ecigi elkezdése sem kerül sokba. Van olyan patron ami 50-60 ezerbe kerül eredetibe, mert az minőség, azt elhiszem hogy drága, de egy 10-15 ezres tétel nem egy nagy pénz egy havi bagó árához képest szerintem. Ráadásul kb. minden ecigi boltban van lehetőség kipróbálásra is
AZ ilyen vaterás, aluljárós 1-3 ezres készülékeket pedig eldobásra tervezték. E készülékek miatt van az e-ciginek rossz híre, és anno ilyenben találtak etilén glikolt is. Az ilyen eciginek nem hogy teljesítménye sincs, de normális biztonsági elektronikája sem!
Nagyon sok bolt árulja ugyanezt nagyon drágán is! 10-15-20 ezerért, de ugyan az az elektronika kb. Amiket keresni kell kezdésnek a jobb hírű boltokból az Ego.
Jobb hírű boltok:
vape42
Evapor -
aggleány
addikt
Ha pesti vagy, fussunk össze valahol. Pár száz forintért lehet venni külön szipkát, azt rátesszük az enyémre, és kipróbálhatod.
Amúgy egy alap kezdőkészletet (nem duplát) meg tudsz venni már 5.000,- Ft-ból, és ebben már benne vagy egy likvid is.
Mondjuk ez tényleg alap, pici akksi, gagyi tank, de a cigiformájúnál sokkal jobb.
-
Remus389
veterán
-
-
Remus389
veterán
Na és, nekem havi 2500Ft-ba kerül csak az e cigi (évi 25-30.000), ennyire le lehet szorítani a költséget ha magának állítja elő az ember a folyadékot (nikotinost vagy nikotinmenteset ), ebbe benne van a nikotinos folyadék, aromák, esetleges alkatrészek.
2000ml nikotinmentes e-liquid 2500ft, másfél évre elég, ebbe aroma kell csak (illetve nikotines alap de nem muszáj ).
Az e cigi filléres dolog, ha az ember magának keveri ki a folyadékot .
Havi 15.000 Ft is sok , és a töltős cigi a legkarosabb .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest