- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
Azert szerintem van kulonbseg a kozott hogy tanultal(gotoAndPlay(), bocsi nem akarok banto lenni ) es esetleg dolgozol benne(media serverek - streamek - socketek programozasa, multiplayer jatekok, AIR/Flex alkalmazasok).
Szval emiatt ereztem egy picit sertonek azt a megjegyzesed, mert lehet hogy valamelyest ismered, de konkretan en 10 eve fejlesztek benne es ha ez nem szamit webprogramozasnak akkor holnap fel is mondok...
A HTML5-re visszaterve...azert kivancsi leszek hogy ha esetleg ez se jon ossze az Applenek hogy teljes mertekben megoldja a tamogatast, akkor mivel fog elo jonni?
Az pedig hogy Flash = eroforras igenyes, lassu nagy stb... csak a fejleszton mulik hidd el
-
nyogo83
senior tag
"Azt meg nem nevezném webprogramozónak, aki 2010-ben Flash-t használ. Erről ennyit."
Hmm.... Meg szabad kerdezni hogy megis minek nevezned?? Igen igazad van konkretan nem WEBPROGRAMOZO, hanem Flash fejleszto. Az a baj hogy az atlag usernek a flash = gagyi jatekok, izgo mozgo bannerek, orakig toltodo site-ok.
Nem tudom hogy egyaltalan tisztaban vagy-e a Flash feljelsztes oldalaval(gyanitom ezen beszolasod utan hogy nem) / esetleg tudod-e hogy pontosan mik kivitelezhetok vele(nem kezdem el felsorolni, mert eleg sok helyet elfoglalna).
HTML5 - nem rossz, nem rossz...marmint az alap gondolat, de szerintem kicsit kesoi gondolat.Kivancsi leszek befogja-e tudni hozni annyira az elmaradast hogy levaltsa teljes egeszeben a flashes tartalmakat. A masik dolog : talan aki annyira benne van a webfejlesztesben(php,js, asp, flash), az tudja csak megmondani hogy mennyire egyszeru is olyan webes alkalmazast / weboldalt csinalni hogy mindenfajta bongeszoben/platformon ugyanugy jelenjen meg es mukodjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest