- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
Egyetértek veled pontról pontra.
A Samsung pontosan tudja, hogy egy alapvetően hibás kijelzőt árul. És ez a bajom, a tervezett elromlás. Az, hogy ebbe a kijelző típusba kódólva van, hogy x vagy y idő múlva beég azaz meghibásodik! Ekkora értéknél kötelező egy év jótállást adni, de azt sem bírja ki! És így is eladják!
Az sem igaz, hogy addig cserélik amíg tart a jótállás!
Egyszer cserélik azt mehetsz ahova akarsz.( pont itt tartok, vagyis a békéltetőnél. De ha kell bíróságig viszem.)
Ezt a tervezett avulást egyes országokban bűncselekmény.
De sajnos a hatalom szemethuny. Lásd iPhone akkumlátor szoftveres manipulálása! Én agyon büntettem volna őket!
És ez az egész, hogy tartozik a témához? Úgy hogy min csodálkoznak, hogy nem fogy a kijelzőjük? Ezért amit itt leírtunk! (Sokan nem vakok és nem akarnak tervezési hibás vackot venni!)Na erről ennyit.Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz #24536576 #25 üzenetére
Én szervizes vagyok 40 éve. Ha full fényerőn járatod, akkor is ki kellene bírnia minimum a jótállási időt! Hol van leírva, hogy ne úgy használd és ne annyi órát amennyit akarod.
A mate 8-am pontosan ugyanolyan használat mellett nem égett be. Jah, hogy az nem tervezési hibás amoled.
Sőt a note 2 3 4-em sem! A note 3-am a mai napig megvan.
Érdekes amit mondasz hogy az iPhone kijelzők nem égnek be, ez is kicsit megerősít a tervezett avulás kétkedésemben!Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
válasz Viktor0610 #18 üzenetére
Bocs, de nem voltam egyértelmű!
Természetesen a samsung kijelzőkről beszélek!
És nagy dicsőség, hogy a hibás kijelzőket garba cserélik......de a jótállási idő egy évét sem bírja ki! Tehát úgy futsz neki a jótállásnak, hogy biztosan szervizben köt ki a telefonod! Amire mivel Fő darab csere történik, újból egy év jótállást kéne adniuk! Amit szintén biztosan nem tud túlélni a kijelző!! Viszont többet nem javítják garba, úgyhogy, mehetsz a békéltetőhöz, vagy a bíróságra![ Szerkesztve ]
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
-
csocsoszán
őstag
Egy év jótállást nem bír ki meghibásodás nélkül. (10 hónapon belül beég!!) Azt még van pofájuk bárkit is perelni!! Őket kéne perelni, pontosan tudják, hogy egy tervezési hibás kijelzőt árulnak. A Cseheknél ez a fajta beépített avulás büntetendő! Szemét banda!
Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest