Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajdú
csendes tag
Ebay a barátod! Pl:
http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A7%257C66%253A2%257C39%253A1&rt=nc&_nkw=acer+liquid+lcd+display&_sticky=1&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14&gbr=1&_sop=12&_sc=1
Angliából (persze nyilván kínai kereskedő), nyomkövetős postával 28 font (kb. 9 ezer Ft). De Hong Kongból 20 dollárért is van (4 ezer Ft), csak alighanem várhatsz rá 1 hónapot... -
raulicio
senior tag
Nem tudom, hogy te mit és hogyan csináltál, de én még a froyo leak kapcsán egyetlen egy FC-vel sem találkoztam, pedig amióta kikerült ezt használom. Mondjuk az lehet a probléma, hogy vmi olyan programot erőltetsz, ami nem kompatibilis vele.
Az xy-nál pl 100x jobb a rock player. A setcpu-t mondjuk nem tudom mivel lehetne helyettesíteni.
Bár mondjuk az tény, hogy ennek a korai bétának még nem sok értelme van, mert nem túl gyors, viszont a flash lejátszás is szar még, úgyh. kb semmi extra nincs benne, mert mondjuk az automatikus program update engem nem vág földhöz.
-
CSorBA
őstag
Alattad Hako pedig ezt linkelte:
Most akkor mi az igazság?
-
bzsolt99
tag
Akkor sejtem mi lehet a gond miért nem engedi akkor menj a settings => about the phone és ha itt 1.6 ir ki akkor érdemes az acer download tollal felraknod a Acer_LiquidE_1.100.05_EMEA bin filet.
Ha esetleg 2.1-ed van akkor próbáld meg úgy telepíteni van olyan opció hogy no signal check akkor biztosan felmegy
remélem most már menni fog -
bzsolt99
tag
Szia kicsit fentebb leirtam hogyan kell felrakni illetve te magad is mikor probálkoztad a bint felrakni akkor ott pont ilyen modositott romokat tudsz felrakni a malezzel egyszerüen gyorsan fel tudod rakni nem kell superboot.Csak belépsz és flash/test => flash zip from sdcard innentől egyértelmű remélem.
-
bzsolt99
tag
-
verser233
senior tag
Szia!
Ugyan nem engem kérdeztél, de hátha tudok segíteni:
Én ezt használom vasárnap óta:
.......nagy megelégedéssel.
Sajnos nálam az LCR 1.7 ROM random restartokat produkált, nem bírtam tovább és ezt raktam rá, ez jó, meg gyors, csak mivel nem Stream port ezért a dolby-t vesztettem. De amúgy mindenben jó. Habár a GPS részt nem tudom, sose használom.
-
uselessgumi
csendes tag
Hello!
Mobilnet: gmail és beatiful widget minimális, kb-os forgalmat jelent. Mondjuk nekem 200 Mb-os havi korlátom van mobilneten, de a 100 M-t sem éri el a böngészgetés meg a gmail, ha nem azon töltögetsz le. Forgalom figyelésre ajánlom pl. a Callmeter NG-t.
Wifi-hez automatice kapcsolódik, persze ha már be be van állítva ahhoz az AP-hez a teló.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
"najo, tenyleg van alapzaj, de nalam meg a toleralhato szint, utcan pl eselytelen h elojojjon.
amugy te feltetted azt a cumot amitol a hangero tovabb novelheto a gyarinal? mert en annal lattam irva h marhara zajos lesz tole....
Na szóse róla pl buszon ülök(nék) én se hallanám....
btw akkor újfent nemcsak én hallom.
patchra enyém is hasonlóan reagált: mégnagyobb lett tőle az alapzaj. Ahoz képest, hogy patch igéretei között ott volt, hogy crisp sound hát...
-
Dare2Live
félisten
"meg mernem kockaztatni h sok embernek ezert van "hangszoro" problemaja...."
sajnos a két probléma különbözik. azért sajnos mert az érzékenységre megoldás az érzékenyésg high re rakása.
más: felraktaam a final 2.1et itt is k* nagy az alapzaj. hát zenehallgatásra vájtfülüeknek ez a készülék nemjó. e van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- Iphone 12 64GB Kártyafüggetlen, 89% akksi, használt állapot
- Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen, erősen használt állapot, hátlap törött
- Samsung Galaxy A55 5G Duál 128GB 8GB RAM karcmentes Állapotban
- Samsung Galaxy A16 LTE 4GB/128GB Light Green ÚJ 4/128 független okostelefon
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest