- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzsolt99
tag
Sziasztok!
Teszteltem a hivatalos romot ez előzöhös képest gördülékenyebb valamivel gyorsabb is illetöleg néhány idegesitöbb hibát is eszközöltek. -
bzsolt99
tag
Más is tapasztalta hogy 3d-s játékok futása közben egy idő után az alja elkezd forosodni?
-
bzsolt99
tag
MoDaCo-on olvastam a froyobol van már alpha játékok jol futnak rajta nagyon is jól szóval végre vége az akadozásnak gyors a rendszer tehát sms megnyitásánál illetve a contacts résznél se gondolkodik annyit a gép szóval mikor megjön a froyo nem alpha állapotba sok gondot fog orvosolni mondjuk a mostani alphaba sok a bug van még mit javitani rajta.
[ Szerkesztve ]
-
bzsolt99
tag
az szeretném megkérdezni hogy most feltettem az uj lcr-t és nálatok is halk beszélgetés közben? mintha az uj lcr felrakása után halkult volna.
-
bzsolt99
tag
válasz combrader #1514 üzenetére
szia!
−1.Ha szükséges készítés az alkalmazásokról adatokról egy mentés később mivel alapbol rootolva lesz a telefon egyszerűn gyorsan vissza lehet állítani.
0. ha 1.6-od van akkor tedd fel a Acer_LiquidE_1.100.05_EMEA_GEN1.bin filét tehát acer download tollal felrakod itt sztem egyértelmű ha ez van akkor kihagyható a dolog.
1. android sdk töltsd le
2. beállitod a telon az applications => development => usb debuggingot bekapcsolod
3. ezután felrakod a malez recoveryt itt letöltöd majd
bemásolod a letöltött recovery imaget a androidsdk/tools/ mappádba.
Ezután pedig futtatás cmd majd cd androidsdk/tools/ ide bettallozol majd kiadod ezeket a parancsokat:
adb reboot bootloader
aztán
fastboot -i 0x0502 flash recovery malezRecovery_0.5.3.img
4. az lcr romot letöltöd felrakod a telefon sd memoria kártyájára
5.kikapcsolod a telefont majd egyszerre lenyomod a bekapcsolo gombot és a hangerö + jelet és a fényképezö gomboz két rezzenés lesz ami jelzi hogy belépél.
6 menü kezelés a +/- gombokkal lépsz a 3 egyenlő gombbal belépsz ki a vissza gombal tudsz.belépsz a flash/test menu-be majd flash zip from sdcard kiválasztod a feltöltött romot majd lefut utána vissza lépsz a fömenübe kérsz egy ujrainditást és kész is vagy.
Remélem egyértelmű volt.[ Szerkesztve ]
-
bzsolt99
tag
Kiprobáltam most jött ki nemrég a kernel miatt hogy 1ghz fusson a proci amit észrevettem azt hogy a 3d-s játékok nem akadoznak egész türhetöek viszont a hátsó része nagyon megelgszik már 3-4 perc játék után is.
-
bzsolt99
tag
ha valamit egyszerüt keresel sztem neked ez megfelel nézd meg http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/311655/rom-acer-liquide-1-100-15-aap-fet/
esetleg
http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/305599/rom-xian-v0-7f-liquide/[ Szerkesztve ]
-
bzsolt99
tag
Szia kicsit fentebb leirtam hogyan kell felrakni illetve te magad is mikor probálkoztad a bint felrakni akkor ott pont ilyen modositott romokat tudsz felrakni a malezzel egyszerüen gyorsan fel tudod rakni nem kell superboot.Csak belépsz és flash/test => flash zip from sdcard innentől egyértelmű remélem.
[ Szerkesztve ]
-
bzsolt99
tag
Akkor sejtem mi lehet a gond miért nem engedi akkor menj a settings => about the phone és ha itt 1.6 ir ki akkor érdemes az acer download tollal felraknod a Acer_LiquidE_1.100.05_EMEA bin filet.
Ha esetleg 2.1-ed van akkor próbáld meg úgy telepíteni van olyan opció hogy no signal check akkor biztosan felmegy
remélem most már menni fog -
bzsolt99
tag
válasz kacsa04 #1690 üzenetére
üdv!
A GPS gyorsasága most felraktam a 2.2 és többszöri teszt után is nagyon gyorsan talált jelet és mutatta is az útvonalat.A flash még nem működik úgymond rendesen mivel a 2.2 egyenlőre beta állapotú majd a véglegesnél meglátjuk milyen lesz.
Annyit érdemes tudni hogy van egy e variánsa ami több memóriát tartalmaz illetőleg egy alumínium változatról is ami elvileg magasabb órajelen fut a processzor. -
bzsolt99
tag
válasz PowerBuldog #1817 üzenetére
nézd meg esetleg ezt:
http://android.modaco.com/content/acer-liquid-liquid-modaco-com/321427/roms-sense-ports/
ahogy olvasom egy kér dolog nem működik próbáld meg. -
bzsolt99
tag
válasz PowerBuldog #1819 üzenetére
Úgy tudod húzni hogy felraksz egy fájlt ami engedi az gond ,hogy csak a 2.1-hez jó de van egyszerű gyors megoldás a 2.2-höz is van csak megint nem megy pár dolog.Akkor ha felrakod tudod húzni a CPU ki is derül melegedik a hátulja mondjuk egy 3d-s játéknál.
[ Szerkesztve ]
-
bzsolt99
tag
válasz combrader #1823 üzenetére
ha jól emlékszem és én is így csináltam akkor a malez recovery tollal egy kattintással át lehet helyezni minden appot az sd-kártyára arra ami készítettel mondom is hogyan.
Other => Move apps to SD
Ezek között lehet válogatni értelemszerűen az utolsó előtti minden adatot átrak de nem biztos hogy minden alkalmazás menni fog ha nem akkor az utolsó opcióval vissza tudod rakni a telefonra az adatokat. -
bzsolt99
tag
Üdv!
igen tudod 2.2-re frissíteni hivatalosan viszont ha valami gond van a készülékkel akkor sajnos a garanciázás hónapokig is eltarthat úgyhogy ha ilyet veszel ezt szántsd be.Nekem 1 éve megvan lassan eddig nem volt vele gond persze volt akinek a fórumon volt viszont sajnos sokáig kellet várni mire sikerült a garanciás tortára végére érni. -
bzsolt99
tag
Csak azért mondtam mert sokan panaszkodtak a fórumba,hogy a garanciális ügyintézés sokáig tart és azért említettem meg. Egyszerűen csak egy acer oldaláról letöltesz egy progit és az automatikusan elvégzi.Mondjuk mostani rom ami nekem főzött elég jól bírja az aksi nem fagy meg ilyesmi szal stabil persze van olyan alkalmazás főleg játék ami kiakasztja de elenyésző a száma.De ez is korrigálható teljesen nem fagy meg a gép.
-
bzsolt99
tag
ez mondjuk igaz meg nem tudom honnan akarod rendelni de a posta is lehet rizikós nem annyira gyorsabb mostani rommal már a teló is nagyon gyorsan reagál mindenre lényegében attól jobb hogy ugye több memória és több alkalmazás futhat egyidejűleg meg kicsit gyorsabb.Persze úgy vélem a sima is bőven elég jó.
-
-
bzsolt99
tag
válasz uselessgumi #2038 üzenetére
Szia!
Én még régebben a speedhopba vettem nézz utána lehet e még kapni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest