Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új mobilszériát indít a Honor
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
válasz
GSpecter #1985 üzenetére
Innen:-ROM t&l_Gingerbread_Edition.14
- Quadrant 1600 - Acer UI and Android UI - Can be installed on LCR 2.0 with same effect (!!!will not work on t&l_Gingerbread_Edition.08!!!). Innen Android UI-t tettem fel én.
Innen meg: T&L: WITHOUT app2sd.Nekem ezekkel a kombinációkkal hozta az 1888at, de ezzel a kernellel (T&L:without app2sd)
Nem érzékelte, hogy fülhallgatót dugtam bele, viszont reagált a fülhallgató gombjára.
Lejjebb van egy olyan, hogy t_l_choco-stock_boots.zip. Ebben is van egy kernel, ez csak 883-ig hagyja az overclockot, de quadrantban ezzel is hozza az 1450et.A dolgokat olyan sorrendbe tedd fel, ahogy itt vannak.Mindegyik zip file-t no sign checkel tedd fel. Majd ha bebootolt tegyél fel egy SetCPU-t vagy hasonlót és ott tudod majd húzni 998mhz-re. Fölé nem érdemes 1075ig bírja a Liquid de nincs különbség.
Alap órajelen is kicsit gyorsabban merül le a gép ezzel a rommal sztem.
Bocsi ha érthetetlen, írj ha nem érted.
És azok akik jobban értenek hozzá javítsanak nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest