- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én nem tudom felidézni az iPad 1-2 idejéből a felbontásra vonatkozó dicsőítéseket. Az már a maga idejében is elavult volt és sokan negatívumként kezelték, hogy az iPhone 4-hez képest jelentősen rosszabb PPI-vel rendelkezik. Manapság már bármilyen 40 ezres Androidos 7"-es budget táblagép jobb PPI-t tol ki magából, sokszor már ugyan úgy IPS panellel szerelt monitorral. Ezért zavar, mert az iPad mini nem 40 ezer, nem 60 ezer és nem 80 ezer forintról, hanem egy százasról indul. Ebben a ligában már többet vár az ember. Ha én kiadnék egy százast (vagy többet, mert nem elég a 16GB), akkor elvárnám, hogy ne egy olyan monitort kapjak, aminek a felbontása elavult és a konkurencia már rég jobbat tud nyújtani.
Én meg attól kapok agybajt, hogy a kisöcsém lába úgy nő, hogy nem képes 5-6 évig elhordani egy cipőt. First world problems. Ugyebár.
(#51) Hobbbyt: A Nexus 7-ben lévő Tegra 3 SoC a maga idejében is a legkisebbik volt. Persze erős így is, teljesen up-to-date a jelenlegi mezőnyben, nincs baj vele (még). Viszont az a baj, hogy Androidon az jelenti a gördülékenységet (akár játék vagy bármi más esetében), hogy a mindenkori legbrutálisabb vassal rendelkezel, ami meg teljesen értelmetlen. A Nexus 7 hardvere előbb fog elavulni, mint egy iPad 2. Ez egy jó pont az Apple gépeinek, hogy ott nagyon szép az optimalizálás, az OS-ben és az alkalmazásokban is.
Ezért értelmetlen a két hardvert összehasonlítani... a nyers erő nem számít, az Apple más filozófiát követ, meg a Google is. Előbbi zárt és szigorú, míg utóbbi teljesen nyitott és laza.
-
Ihsahn
tag
Fogadd őszinte gratulációmat, te nagyon fontos, komoly munkát végző ember. Nyilván rajtad kívül más nem is dolgozik, csak úgy tesz, mintha...
És hogy kinek mire van ideje, arról nem gondolom, hogy neked túl sok fogalmad lenne... Mindenkinek arra van ideje, amire igazán akarja... -
winhelper
tag
Durván degradálóan beszélsz olyan emberekkel, akiket nem ismersz.
Nekem sincs időm játszani, de attól független van jó pár játék a Note-on. Nem esik ki a kezemből a "szerszám" 4-kor, sokszor csak hajnal négykor. Egy szoftverfejlesztő cég designere vagyok, ahol szoftvereket ÉS játékokat is fejlesztünk iOS és Android platformra.
Kevesebbért is tettek itt embert pihenőre, szóval ne személyeskedj.
Sajnálom, ha neked csak a rohanásból áll a felnőtt életed. Ezt nevezed sikernek? -
Stauffenberg
nagyúr
Köszönöm, te jobban tudod helyettem, hogy mire van időm és mennyire tisztességes a munkám. És mesélj a munkámról, mivel foglalkozom és mennyit töltök sporttal, családdal, bármilyen más hobbival és ezek mellett mennyi időm jut játszani?
Örömmel hallgatlak, aztán majd szólok ha sikerült valamit eltalálnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest