- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
bocsáss meg, nem vitát generálni akartam, pusztán arra kívántam reagálni hogy sokan azt hiszik nincs választásuk ha valamire feltétlenül szükségük lenne, pedig csak szét kell nézni/ nem a sajátomat ajnározom, hidd el, tudom mindegyik notival kötsz valamilyen kompromisszumot , az enyém sem tökéletes, messze nem...
függetlenül az enyém-től, most komolyan kismillió olyan terület van ahol az emberek laptopot használnak, és ahová kell a hardver,
programozás ,videóvágás, mindenféle fejlesztés, a CAD amire nekem kell egyebek mellett pedig el sem hinnéd mekkora csoport egy olyan nagy ipari államban mint ahol lakom...
alapvetően a cikkben szerepló gépet nem értem, mert hogy ez tényleg csak office-ra lenne jó de arra meg kell a billentyűzet ,ami ebben kvázi nincs... és az ebből adódó értetlenségem próbáltam kifejezni, hogy akkor mégis mire jó?ami meg a véleményedet illeti, egy hátizsákban sima ügy , és nem értem desktop-nak miért lenne gyenge, azt rakok bele amit akarok... nem sokkal vastagabb egy dell precision-nál pl, amiből a vonatozó embereknél 12 egy tucat itt kinn.
Mégegyszer elnézést nem állt szándékomban bárkinek is a véleményét kritizálni vagy hasonló, csak eléggé unalmas harminchatodik alkalommal is elolvasni ugyanazokat a kommenteket az ilyen cikkeknél.....
-
törölt tag
az nem épp üzleti vagy ultrabook ,de az én notimon 2db minidisplayport van illetve egy hdmi2.0 és azon felül van még mellette a 2db usb-c ezek közül az egyiken tb3-as meg 4 usb illetve eternet meg lan is.... sosem hagy cserben., és király a billentyűzet is, eszméletlen jó róla gépelni, el se tudom képzelni hogy egy ilyen noti hogy szolgálna ki engem a CAD konstruktőri sulihoz..., kb officon kívül jó ez bármire is? (ezt komolyan kérdem ...........)
-
"Most nem azért, de ha annyira hordozod tényleg sanszosabb a wifi, mint lanról lanra szállni, nem?"
Nálam a hordozás egyik oka az, hogy ügyfelekhez megyek és ott gyakorlatilag soha nincs wifi - ha van is, akkor is csak az internetet látom arról, a belső hálójukat (amivel foglalkoznom kell) azt nem.
Persze, van egy csomó alkalom (pl. útközben) amikor wifin lógok, de ez nem jelenti azt, hogy csak az elég lenne.
"Ha már portok és munka: engem sokkal jobban hátráltat, hogy két monitor kéne, de nincs két digitális kimenet kb. egy notin sem."
Erre a klasszikus megoldás az, hogy ahol állandó helyed van, ott a dokkoló és rajta a videokimenetek, nálam ez van.
Egyébként DP-nél lehet daisychainelni a kijelzőket, ha belefér a sávszélességbe és a monitorok is támogatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1, 13,3" FHD IPS , Ryzen 5 Pro 4650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD IPS , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5, 15,6" FHD IPS , I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest