- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEKK
aktív tag
Hali.
Van egy 5315ös gépem amibe x3100as vga van. az lenne a kérdésem hogy az everest azt irja rá hogy 384 MB de a bios-ba a vga memory csak 8mb? hgy van ez? Biosba nem uom álltani többre mert nem aktiv.
-
MEKK
aktív tag
hali
az 5315ös modellnek arra a hibájára talált már valaki valamit hogy ha készenlétből hozod vissza a gépet a ventit nem indítja el automatikusan és egy idő után túlmelegszik?
-
MEKK
aktív tag
válasz
csaszi72 #251 üzenetére
hali.
az egyes gyárók honlapjáról tudsz szedni xp-s drivereket hozzá.
Az jó megoldás hogy IDE-s ként telepited az XP-t de utánna zet nem fogod tudni visszaállitani SATA-ra. ha meg már sata-s a vinyó használd ki. ez is egyszerűen orvosolható keress vissza a hsz-ekben ott a megoldás. -
MEKK
aktív tag
lenne egy kérdésem ha a proci FSB-je 533as akkor tök mindegy hogy a ram tud 667-et ugye?
-
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #245 üzenetére
sztem a vista lesz a megoldás mivel a legtöbb driver is arra iródott. azzal biztos jól működne de nem tudom feltoljam-e.
1 gb ram, 530 1.73as proci -
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #232 üzenetére
Hali.
Nem segitett a bios frissités sem ugyan ugy túlmelegszik ha készenlétből hozom vissza.... -
MEKK
aktív tag
a stupban beállított vga ram az az alap és azon felül tud még használni 358-at.
-
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #230 üzenetére
még nem teszteltem és ideje sem volt készenlétre tenni magát
holnap megmondom -
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #221 üzenetére
webcim mi?
-
MEKK
aktív tag
az érdekes hogy nem volt a géppel együtt garancia. biztos nem tudták melyik cég válalja majd. vagy nem tudom mit gondoltak...valószinű ok sem tudták mit pecsételnek le sok olyan ember van az ilyen áruházakban aki nem odavaló lenne sajnos
Megvolt a BIOS frissités de az epower nem működik felrakotm és asszondja 1.1es framework kell vagy mi nekem meg 2.0as van már fent
-
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #214 üzenetére
Nekem is CHS-es de azt nézd hogy a szerviz neve mi hogy melyik cég végzi.
-
MEKK
aktív tag
értekeztem a magyar kirendletséggel.
"A bővitéssel kapcsolatban kérem keresse meg a budapesti EC-CO Kft-t.
Elérhetőségeiket a www.ec-co.hu honlapon találja.Az NEM ACER garancia jegy, hanem ahogy irja C-szerviz Kft. garanciajegy.
Semelyik "kis acer passport" füzet sincs kitöltve, mert egyáltalán nem is kell azt.
Az külföldiek számára készült, vagy magyar állampolgárnak külföldre, amennyiben igénybe kell venni az ITW garanciát.Az Acer hivatalos garanciajegye sorszámozott, zöld-fekete tintával nyomva, A4 méretű kemény papir félbehajtva,
tartalmazza a garanciális feltételeket, a szerviz elérhetőségeit.
Az érvényes gar.jegy tartalmazza a gép adatait, vásárlásának dátumát illetve a disztributori pecsétet.A készülék megbontása garanciavesztéssel jár.
Kizárólag a szakszerviz bonthatja meg a készüléket garanciavesztés nélkül.Ezt a választ kaptam.
-
MEKK
aktív tag
Valószinű hogy az lesz de még telefonszámot nem találtam a magyar kirendeltséghez. CSehekkel meg lehet nem értenék szót.
Megvan nekem is az a kis könyvecske de nincs kitöltve. A kiterjesztett gari nem rossz ötlet ésha jól tudom akkor az még plusz egy évet is jelent. Csak aza kérdés hogy igy ulag meglehet-e oldani.
A ramot mindenképpen megveszem hiszen ez már olcsóbb tuti nem lesz egy év mulva meg olyan ára lesz mint most a ddr1-nek....
a szekrényen meg eláll. -
MEKK
aktív tag
végignéztem a gari jegyet egy CHS budaörsi szerviz KFT-s garancia és a jótálás is ugy szól hogy ezáltal a céf által történő 1 éves szerviz garancia. De ez sztem nem acer mert a magyarországi kirendeltség nem ezen a cimen van
De még egy telefonszám sincs rajjta amin ráujk lehet csörögni...Megkeretme a céget hát nem tudom ilyen árak vannak
Bővítési díj (vásárlás után 30 nappal) 1 500 Ft +áfa
Munkaóra díj 7 000 Ft +áfaennyiért bakaphatják
-
MEKK
aktív tag
Melco (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Memória időzítések
@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)ismered ezt a ram-ot miféle-ez ilyen van a gépbe
de most akarok venni 2x1GB-ot valami nevesebbet. sajna csak ennyit kezel a gép -
MEKK
aktív tag
nem tudom olyan baromság van rajta hogy ha eltávoolitom akkor megszűnik a gari, de sztem ez elektroword-ös hülyeség.
van valami passportos kiskönyv hülyeségem vagy melyik az az utazó garancia??
mert ha megvan asszem szedem is a a matricát de előtte rácsörgök a a szervizre ha tudnátok egy számot mondani. -
MEKK
aktív tag
én az 5315öt az elektropontban 110E ért vettem 1GB rak 80-as vinyó celeron 530as proci.
amit nem értek hogy miért ragasztották. ahogy is olvasgatom senkinek nincs legaripapirozva igy hogy rakjak bele még 1gb ram-ot pedig most nagyon olcsó a ram. -
MEKK
aktív tag
sziasztok.
Ez a konfig ami a tesztalany csak a proci 530-as
Nekem egy ASPIRE 5315ös van és a mért adatok amik a cikkeben vannak sztem nem valósak ugyan azzal mérve nekem sokkal több jön ki
Szuper kis gépe
nem bántam meg hogy megvettem 110E-ért sztem nagyon jó vétel voltBUÉK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged