- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.sasa.87
csendes tag
-
rene85
aktív tag
-
Alex91
félisten
-
CharlieDrop
veterán
hogy egészen pontos legyek:
"Szavatossági szolgáltatás igénybe vétele
Igényyek bejelentésére és a szavatossági szolgáltatás igénybevételére, kérem, hivatkozzon a szavatossági kártyán feltüntetett kapcsolatformációra, vagy látogasson el a support.acer-euro.com weboldalra"a lap hátulján van egy központi telefonszám: 555-5200
plusz megtaláltam a passport könyvecskét de az original fóliázott géphez kaott könyv mellett van, szóval nem valószínű hogy le van pöcsételve. nah de kibontottam töküres... -
gorlin
őstag
Az Acer hivatalos garanciajegye sorszámozott, zöld-fekete tintával nyomva, A4 méretű kemény papir félbehajtva,
tartalmazza a garanciális feltételeket, a szerviz elérhetőségeit.
Az érvényes gar.jegy tartalmazza a gép adatait, vásárlásának dátumát illetve a disztributori pecsétet.Én csak kis füzetet kaptam mellé
lehet hogy kellett volna adniuk ,akinek van ilyen milyen garancialevelet kapott?Amúgy akkor ez van :ha hozzzájuk tartozik akkor fizetned kell a bővítésért.
Kiváncsi vagyok más országban is megcsinálják ezt? -
gorlin
őstag
Ez sajnos nem Acer garancia,az egy kis füzetecske a tetéjére rá van írva hogy PASSPORT 1 Year Limited.Az első oldalon kell lepecsételniük.
Ha ramot akarsz bővíteni akkor majdnem a duplájába fog kerülni,a processzor bővítésről ne beszéljünk mert olyat nem fognak vállalniÉn a helyedben utánanéznék a garanciakiterjesztésnek kb 12e forint és hogyha ezután közvetlenül a központi szervízbe küldheted akkor megéré szerintem
amúgy az apofátlanság,hogy ha bármi baja van a gépednek akkor a nagyker fogja elküldeni a gépedet a Cseheknek,és nem ők javítják(mivel miért is javítanák ha csak felhívják az acert kijön a futár és megjavítva visszahozza
De ha nem tennének rá pecsétet akkor hogy kérnének el 10e forintot egy 5e forintos cserére?
...nem szeretem ha matricázzák a gépemet
Én felhívnám az Acert és megkérdezném hogy hogy is van ez ,mert te bővíteni akarsz és nem akarod szervízbe vinni.Hátha tud valamit mondani -
gorlin
őstag
Ha nekem most kellene ramot venem akkor 800-as kingmaxot vennék.5700ft/db az aquaban.
Mivel később ebbe a gépbe nagyon sokféle processzor tehető santa rose 100% pl T7xxx ami már 800as Fsb és kihasználná a 800-as ramot,de a legutolsó bios-ban már azt írják hogy a hozzáadták a Penryn Cpu-k támogatását.Tehát elképzelhető hogy az is bele fog menni ami nem lenne rossz
Én nagyon meg vagyok elégedve a kingmax-al,igaz csak 667-es mert nem gondoltam át rendesen amikor vettem a ramotDe van Corsair is ,esetleg kingstone (pcx.hu) de a kingmax is jó.
Mivel én nem próbáltam 800-as ramokat,ezért azt mondom ha ilyet veszel legyen meg a csere lehetősége 667-esekre de szinte biztos hogy menniük kell ,mégha jelenleg nem is használod ki.
Amúgy ha van lehetőséges szerintem próbálj beletenni egy 2 gigás modult a jelenlegi mellé(persze csak akkor ha nem működik visszaveszik,mert azért nem biztos hogy menni fog).Mivel a 965-ösök már támogatnak 4 gigát és már vannak 2gigás ramok(11körül),és ezért a 2 slot nem akadály. -
gorlin
őstag
Milyen szervízt fogsz felhívni?Külön szervízt adtak meg?Elvileg az acernek csak 1 központi szervize van mégpedig a Cseheknél.
Én részemről levenném a matricát mert ez a gép nagyon jól bővíthető kis jószág.
De persze te tudod.A lényeg hogy az én gépemen nem volt ilyen és szerintem ezért a Cseheknél nem is nézik,de ha az EW-hez viszed vissza ott biztosan megnézik .De mindek vinnéd oda?ha a központi szervíz egyszerűbb(futárral megy)
Az utazógarancia az a kis könyv ami le van pescételve!!(persze ott pecsételik ahol veszed a géped) -
gorlin
őstag
Árulja már el valaki milyen ragasztás van rajta
Ha nem acer hanem electropont akkor azonnal le lehet tépni (legalább is én letépném ) mivel a garanciához fel kell hívnod az Acert küldenek egy futárt elviszi a Csehekhez ,tehát nincs közvetlen kapcsolatod az elektropontal.
Persze ehhez kell a lepecsételt utazógarancia -
gorlin
őstag
akkor ott valami furcsa dolog lehetett.Mivel EREDETI ACER plombás laptopon(az enyém is ilyen volt) nem volt rajta matrica ,(amúgy acer matrica?,vagy elektropontos)
Vagy lehet hogy az 1gigás lematricázzák de ez hülyeség.Én az elektropontban vettem és nem volt rajta matrica(ha lett volna sem érdekelne mert bővítettem volna úgy is )elvből utálom a matricás konfigokat.Mindezt csak azért hogy a kedves szervíz 20e -et számoljon fel a memória bővítésért aminek az anyagára 8e de persze a régi ramot elrakják maguknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest