- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Na, ma én is nekiestem.
Szépen végigcsináltam a leírás alapján, és amikor tenném fel a W10-et, kopp van. Most valami gubanc van a Microsoft profilhoz való csatlakozással, így se Insidert nem tudok feltenni, se az Upgrade Assistantot. (Frissítési tanácsadó).
Nem tudom, hogy ez most egyedi-e vagy tényleg nem lehet most csatlakozni az MS szerveréhez.
(már előtte a backupnál nyavalygott, de mondom nem gond, 1 hetes a legutolsó, elég lesz az). -
-
BiP
nagyúr
Köszi szépen. Megnyugtattál, mert amit én találtam 1020-hoz ([link]), az ugyanehhez a leíráshoz vezet. Király.
(#112) metal 17: A szerencséseknek, akiknek még engedik a frissítést, azoknak tényleg könnyebb dolguk van. Kollégám is az Upgrade Assisstant-tal csinálta 830-on, katt-katt és kész. Csak sok idő, meg több turnus. Pár alkalmazása eltűnt, de alapvetően most elégedett vele.
-
BiP
nagyúr
Óvazz. Remélem tévedsz. Tegnap próbáltam utánanézni, de sajnos nem találtam semmi hiteles infót. Valószínűleg tényleg nincs rá.
Bár egy fórumban írta egy srác, hogy gond nélkül frissültek a Lumiái a most kijövő Creators update-re. (így a L1020 is).
Na, majd asszony telefonja a kezembe kerül, akkor megnézem, mi a helyzet a gyakorlatban.Tegnap kollégám simán fel tudta tenni L830-ra az Update Assistant-tal (Telepítő segéd vagy mi volt a neve magyarul).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest