- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#19617792 #10 üzenetére
Köszi, ezt nem is tudtam
De akkro is megette a fene, mert ha megnyitok egy alkalmazást, akkor a gyorsindító ikon uyge már írja az alkalmazás nevét/címkéjét, s úgy egyből kiszélesedik az, és máris tolódnak/csúsznak egymástól a gyors indító ikonok, s ha elég sok van, már pedig nálam elgé sok, akkor utána keresgetheti az ember hogy hova tűnt a jól megszokott helyéről.... vagy pedig vonassam össze az összes egyfajta futó alkalmazást, és ne írassam ki a címkéjüket? az sem jó mert mi van ha több füles alkalmazást használok, pl internetböngészők? nem tudom, hogy épp melyik az aktív fül a futó böngészőnél... -
Köszönjük szépen
És a Vistás tálcát is vissza lehet hozni? akár egy kis trükkel mint a Win7-ben?
Nekem máig nagyon hiányoznak a Win98-tól Vistáig létező gyorsindító ikonok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest