- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas1
tag
#6) bacsis
Win 8 tálcára gyorsindító ikonok:
Tálcára jobb katt, Eszköztár/Új eszköztár, beírni :
%UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
oké és már van is. Beállítás gondolom megy.Classic Shellt használom, amióta 8-at is, asztali gépen, laptopon, ott teljesen jól fut. Sőt 7-en is, mert a fájlablakba Explorer bárral ki lehet rakni a másolás-beillesztés,stb. parancsikonokat. Ez nekem xp óta hiányzott.
A 4.0.x verzió óta a startmenüt is lehet változtatni, ott a Letöltések hiányzott, ami 7-ben meg volt. Már itt is van.
Valamint le lehet tiltani a 8-as elemeket, ha egeret sarokba viszem nem jön elő a bazi nagy óra meg az oldalsó fehér ikon sor. Még a startmenü színe is aero, mert azt is be lehet állítani. Nekem bejön. Kinézet , működés a 7-esé, a 8 előnyeivel.
Táblán nem próbáltam, de táblám soha nem is lesz. -
proci985
MODERÁTOR
-
fene_vad
senior tag
-
BiP
nagyúr
Gyorsindítós részt tudsz csinálni magad is. Létre kell hozni egy saját toolbart (egy mappába berakod az ikonokat, majd tálcán jobb gomb, toolbars, new toolbar, és betallózod a mappát).
Nekem is így van, mert bár Win7-ben a pin-elt ikonok félig-meddig betöltik ezt a szerepet, de valahogy mégsem ugyanaz.
szerk: most látom, (#13) jety91 már írta.Hiányoltam a Start Menük közül a Startisback-et (8.1 alatt Startisback+). Szerintem az adja vissza a legjobban a Win7 Start Menüjét. Főleg mióta a Start8-ból kivették a 7-es ikont.
-
jety91
őstag
Eddig is lehetett bár egy kicsit "másképp":
Csinálsz egy mappát vhol a gépeden, belepakolod az ikonokat amiket szeretnél (akár mappánként kategorizálva). Tálca zárolását feloldod, jobbklikk rá Eszköztárak->Új eszköztár. Itt betalózod a mappát amiket létrehoztál, majd nyomsz egy OK-ot. És voálá máris vannak gyorsindítóid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crypto Trade
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest