- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
--Rawlings-- #27 üzenetére
Én meg nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne használni azt a nyavajás klasszikus desktop nézetet.
Nem kell suvickolni az egérrel, használod úgy, ahogy eddig. Én laptopra tettem fel Win8 RC-t és alig látom a csempéket, mert mindent megoldok a desktop nézeten.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
dragon1993 #2 üzenetére
"A win8 egy tökéletes oprendszer lenne ha ki lehetne kapcsolni csempés felületet."
Mi is történt a Windows 8 esetében? A klasszikus Start menü elment és a csempék jöttek a helyére. Egy alkalmazást kikutatni egyikből és másikból is épp ugyan annyi erőfeszítés, csak hát ugye az embernek akár több évtizedes, gyökerekig bebetonozott kényelme van és ha valami megváltozik, akkor az kényelmetlen.
Klasszikus asztal továbbra is van, a Win8 nem csak a csempékből áll. Kissé leegyszerűsítve azok csak a Start menü helyére jöttek. Meg úgy őszintén... Vista/Win7 óta ki az aki 97923564723 trillió alkalmazás között még elkezd görgetve keresgélni a Start menüben ha ott a gyorskereső? Itt is van. Meg asztal is van. Meg asztali ikonok. Meg taskbar is van, rajta futó/kitűzött alkalmazásokkal. Csak felnyíló Start menü nincs.
Én nem látom ezt a csempézést katasztrófának. Csak a Start menü alakult át ezzé a valamivé. Nyilván a sajtó is ludas abban, hogy félremagyaráz, mert úgy írják le a Win8 csempéit, mintha az új rendszer már csak és kizárólag abból állna. Anno mikor a Windows XP behozta a megújult Start menüt akkor a Win95/98 userek nyavajogtak, aztán megszokták. Most kicsit markánsabb a változás, de ezt is mindenki megszokja majd. Én már az RC alatt is kibékültem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest