- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
Peter Kiss #226 üzenetére
Az első töltés-kisütés után viszont újra rossznak fogja látni
Ugyanis a töltésvezérlő áramkör eltárolja, hogy a kettes cella csak x mAh-ra töltődött. Ettől a töltésvezérlés még mindig nem változik, mivel nem az onnan kinyert adatok alapján dolgozik, hanem pont azért rakja oda az általa mért adatokat, hogy meg lehessen nézni. Akinek van processzoros modell akkutöltője az megtapasztalhatja hogy mAh-ra pontosan kijelezhető, hogy az egyes cellák mennyi kapacitást tároltak el. Ehhez nem kell adatot tárolni.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Peter Kiss #224 üzenetére
Olvasni lehet belőle bizonyára hogy milyen cellák vannak, hányszor lettek töltve etc, de itt most arról van szó, hogy a töltés folyamatát változtatja meg az oprendszer.
-
mongi
senior tag
válasz
Peter Kiss #215 üzenetére
már próbáltam régebben, kb.2 perc és off...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #162 üzenetére
Volt már párszor áramingadozás, én gépem ment, tesóméké kikapcsolt tőle, meg pl a tv-k is ki be kapcsoltak tőle. Szal sztem tud...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #160 üzenetére
Nos, nálam az ilyen esetleges apró pillanatnyi áramszüneteket kiszűri a szünetmentes, feltéve ha van...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #158 üzenetére
Az ok.
Csak ha pl, ténylegesen olyan hiba jelenség állna fent amit azbest írt, akkor mi a helyzet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #133 üzenetére
Értem. Csak erre voltam kíváncsi, mert ugye van ebben ilyen pioritás meg ilyesmi, ezért kíváncsiskodtam, nah megpróbálom akkor.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #131 üzenetére
Jha tehát eltávolítom a progit, plusz törlöm eeszközkezelőből?
Viszont, ha eltávolítom a progiját, akkor is ilyen intenzitással véd a szünetmentes? Mert ugye vannak úgymond érzékenység beállítások meg ilyesmi a szoftverben..
Amúgy akkor erre más tippem nincs...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #129 üzenetére
Hát majd meglátjuk mire lyukadnak ki... Csak pl. arra mi a magyarázat, hogy ugye az főként a win7 RC óta jött elő? Na meg ami itt is történt, hogy 7 alatt rossz volt, vista alatt meg már nem, ahogy írta visszább a fórumtárs is... Lenne a 7-ben valami olyan dolog az aksikhoz, ami az előző rendszerekben nincs?
Bakker, leszedtem a powerchute-ot, de a gyári akku mérőt már nem teszi vissza a win, nha mindegy, majd legközelebbi telepítéskor nem teszem már fel..
-
válasz
Peter Kiss #100 üzenetére
Jajj ugyan már.. elég egy kis gyanú a microsoftal szemben, és már kötelezően esnek nekik. Annyit érne szétárt karral, bizonyíték nélkül elmondani, hogy nem hibáztunk, mint erdőtűznek a pohár víz..
Továbbra sem tudom, hogy mi, vagy ki a hiba oka/okozója, de nem tudom elképzelni, hogy miként lenne képes befolyásolni egy operációs rendszer az aksikat. Ha arról lenne szó, hogy az eddig, mondjuk xp alatti üzemidő tizedét bírná, akkor oké, érthető, mert szarul gazdálkodik az energiával. De nem erről van szó itt.
Maga az operációs rendszer számítógépekre készül, és nem azzal a céllal, hogy a hardverek tulajdonságait módosítgassa. Hülye hasonlattal ez olyan, mintha az asztali gépek tápegységének a hatásfokát a windows befolyásolná. Az is képtelenség, mert az adott hw nem úgy készült, működésébe 0 beleszólása van a rendszernek így az akksinak is hw szinten kellene kezelnie magát.
Én esetleg arra tudok gondolni, hogy ez valami olyan specifikus hw/bios vagy hasonló hiba, ami csak a windows 7 energiagazdálkodási rendszere kapcsán jön elő. De ettől még mindig nem érzem, hogy feltétlen a windows kell legyen a hibás a dologban. Ha igen, akkor mivel magyarázod, hogy x laptopon jelentkezik, y-on meg nem? Emiatt CSAK a windowst, mint hibaokozót én kizárnám.De mégegyszer mondom, fogalmam nincs, mitől lehet a hiba, felőlem akár a 7 is okozhatja, de akkor sem látom át jelenleg, hogy hogyan..
-
válasz
Peter Kiss #81 üzenetére
Nem az MS-t akarom védeni, mert nem tudom ki a ludas, de te mit csinálnál, ha mindenki a te rendszeredre fogná, hogy már pedig attól szar? Ülnél ölbe tett kézzel?
Az, hogy vizsgálódnak, szerintem még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ők hibáztak. Aláírom, furcsa egy ügy, de továbbra sem tudom elképzelni, hogy hogyan tudná okozni az op a hibát..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest