- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Igen, tudom hogy nem új akku, tudom hogy elhasználódnak, és pont 1 év 2 hónapos korában jött elő ez a gond, a garancia lejárta után. Tudom azt is, hogy elvileg az oprendszer nem szólhatna bele az akkutöltésbe, én is rávágtam a hírre először hogy hülyeség. És persze elképzelhető, hogy mindenkinek aki jelezte, amúgy is tönkrement volna, és csak véletlen egybeesés, hogy közvetlenül Win7 telepítése után jött elő.
De mi van azokkal akik Techneten arra panaszkodtak, hogy az első tönkremenetele után a csereként kapott/vett akku szintén pár hét alatt hasonló sorsa jutott? Persze, ez is lehet véletlen.
És persze azt is lehet véletlennel magyarázni, hogy most már 5 ugyanolyan korú Acer TM 5530G gépből amiről tudok 3-ban használódott el az akku, és pont abban a 3-ban, amelyiken Win7 került ősszel, a maradék kettőben meg vígan jár gyári minőséget elég jól megközelítve.De így nálam már túl sok a véletlen ahhoz, hogy a következő akkut is a Win7-re bízzam a gépben, hiába jobb oprendszer mint a Vista, amíg nem tisztázódik a helyzet egyértelműen, nálam inkább az marad fent.
-
spammer
veterán
Nem, az akksi természetesen elhasználódik egy idő után, vagy okozhatja más gond is, ha hirtelen döglik meg. De a dolog attól még furcsa, hogy pont a legtöbb gép Acer (és HP) és pont a Win7 használat után döglenek (új akksik is).
szerk:
30 perceket vígan ment youtube videózva is, egyik napról a másikra nem döglik meg csak úgy.. Bár én is azt hittem egyedi hiba, de furcsa ezek után olvasva, hogy másoknak is gondja van/volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest