Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, ez kemény.. Ilyenről nem is hallottam még... Nekem az asztali gép ~10 percet bír menni szünetmentesről, kb. Notiból, ha itthon használom, akkor ki van véve az aksi, ha itt asztalon használom, pl ha ágyon, vagy ilyesmi, akkor meg attól függ, ha van benne kakaó, akkor benne van, ha már merülőben van, akkor vagy kiveszem, vagy benne hagyom, feltöltöm, és akkor benne van, de amúgy itthon én is ált kiveszem, megszokásból...
A noti töltője meg eleve szünetmentesbe van kötve, ha itthon vagyok, szal ha itt használom, és vmi gond van, akkor a szünetmentes tudja táplálni, akár mint az asztalit, ugye.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Persze, logikus. Ez ugye XP-vel jött, de nem volt rajta használva túl sokat, ha 1szer legalább lemeírettem volna akkor tudnék viszonyítást mondani, de így nem.
Ugye főként netezésre van használva, böngésző teljes képernyőre kitéve, az ugye így zabálja az aksit eléggé a fehérség miatt így azért lecsökken kicsit az üzemidő, átlagosan olyan 2 órára, v kicsivel kevesebb mint 2 órára, de volt amikor én használtam, csak msnezem meg skype-oztam rajta, úgy bő 2,5 órát elment. Mondjuk ez sztem egész jó ahhoz képest, hogy 23mWh-s az aksi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
@moonman: és tényleg... feltettem ugye ezt a batterybar progit, most bennehagytam az aksit, és úgy dugtam fel töltőre. és, feltöltötte 100%-ig, és mostmár azt írja, hogy hálózatról megy. Hm, hát hiszek neked/nektek, ezzel tényleg okosabb lettem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #162 üzenetére
Volt már párszor áramingadozás, én gépem ment, tesóméké kikapcsolt tőle, meg pl a tv-k is ki be kapcsoltak tőle. Szal sztem tud...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #160 üzenetére
Nos, nálam az ilyen esetleges apró pillanatnyi áramszüneteket kiszűri a szünetmentes, feltéve ha van...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #158 üzenetére
Az ok.
Csak ha pl, ténylegesen olyan hiba jelenség állna fent amit azbest írt, akkor mi a helyzet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most ez olyan dolog, hogy valakinek van, valakinek nincs... Mi lepokogokjuk, akinek nincs. Szal nem tom...
Haverék sem mondták eddig üzletben, hogy ilyen hibával vittek volna hozzájuk gépet, pedig azért hordanak hozzájuk jó pár lapost szervízre nap mint nap.Más, ebben a BatteryBar-ban hol lehet a beállításokat módosítani, vagy bármi, mert pl. az asztalin magyar, de 2 notin angol lett. Nem mintha zavarna, csak kérdezem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #133 üzenetére
Értem. Csak erre voltam kíváncsi, mert ugye van ebben ilyen pioritás meg ilyesmi, ezért kíváncsiskodtam, nah megpróbálom akkor.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #131 üzenetére
Jha tehát eltávolítom a progit, plusz törlöm eeszközkezelőből?
Viszont, ha eltávolítom a progiját, akkor is ilyen intenzitással véd a szünetmentes? Mert ugye vannak úgymond érzékenység beállítások meg ilyesmi a szoftverben..
Amúgy akkor erre más tippem nincs...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Peter Kiss #129 üzenetére
Hát majd meglátjuk mire lyukadnak ki... Csak pl. arra mi a magyarázat, hogy ugye az főként a win7 RC óta jött elő? Na meg ami itt is történt, hogy 7 alatt rossz volt, vista alatt meg már nem, ahogy írta visszább a fórumtárs is... Lenne a 7-ben valami olyan dolog az aksikhoz, ami az előző rendszerekben nincs?
Bakker, leszedtem a powerchute-ot, de a gyári akku mérőt már nem teszi vissza a win, nha mindegy, majd legközelebbi telepítéskor nem teszem már fel..
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nha feltoltam, ez nem tűnik rossznak, köszi az infót.
Ez most nekem így idle-ben 3óra 12percet ír. Bár ugye ez logikusan kevesebb használat közben.. Nha ezt majd lehet feltolom az EEEPC-re is, hasznos kis programnak tűnik, kicsit barátságosabbnak tűnik mint a windows töltöttség mérője.
Ez pl a szünetmentes táp mérőjéhez is műxik?
Meg ez ingyenes teljesen, vagy csak 30 nap?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
skylinelaca #113 üzenetére
Naigen, csak itt már arról volt szó, hogy akinek jelenzte, utána már másik rendszeren is sz@r, tehát kinyírta a rendszer az aksit...
Nha mellesleg akkor, aszondjátok, hogy bátran benne lehet hagyni ezeknél az új gépeknál már az aksit attól függetlenül h ha 220-ról megy?
Most nem azért kérdezem, csak még néhol mondogatják ezt, hogy jobb ha kiveszi az ember, ha ténylegesen tudja, hogy otthon használja csak, és néha néha viszi el. Én is ezért szoktam kivenni, oké suliba benne vna, de ha itthon megy, akkor nem szoktam benne hagyni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
skylinelaca #111 üzenetére
Nha de akkor most mégsem az van, hogy megdöglik ha ezt már kiírja a 7... Szal nem tom, érdekes ez.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Alchemist #103 üzenetére
Mint írtam, ezért van szünetmentesem... És én meg nem akarom átvinni.
Miért rontaná? Van rajta 6 lyuk, ebből 3 megy aksiről, ebből 2be van kötve a gép, egybe meg be van dugva a töltő, ha hosszabb távon itthon használom a notit, bár nem sűrűn szoktam. Mi ezzel a probléma?
@moonman: Ezt Te legalább így gondolod, de az a baj, hogy nagyon sokan ezt nem így látják...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezért van szünetmentesem alapból.
Amúgymeg, sajna az a baj ezzel, hogy én ettől függetlenül már többfelől hallottam h megpusztult az aksi, rövidebb határidőn belül, mint a kivett és visszarakott. (most itt nem napokról van szó.. csak úgymond rövidebb határidőn belül).. Szal nem tom.. Nekem ez már megszokás marad, hogy inkább kiveszem.. Aki állandóan szinte otthon használja asztalinak, annak értelmét nem látom, hogy benne legyen..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha 220ról van használva, akkor minek kell benne hagyni az aksit? Ezt sosem fogom megérteni...
@Kalandor, JanR: Nem lehet, hogy ez vmi szoftveres hülyeség, pl videókarié, vagy vmi másé? Mondjuk gondolom win által feltelepített dolgok vannak. Bár v lehet pont ez, h saját driver kéne. Nem tudom végülis, csak tipp.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak olyan gépen, amit gyárilag 7-tel adtak, vagy vistát frissítettek 7-re? Hát ez már végképp érdekesen hangzik... Mert most mi a különbség ezek között, és azok között, amikre az ember telepít fel rendszert? Jó az upgrade az megint más, ugye abból alapból volt gond, hogy így jó, úgy jó, meg így úgy nemjó..
@lordfreyr: Ilyenről hallottunk már, ugye voltak olyan vírusok, amik képesek voltak hardvereket hazavágni...De azért nem oprendszerről.
Most én is olvasok, van aki meg azt írja, hogy 7 alatt gyorsan lemerül neki, vista alatt meg semmi gond. Hát nem tom... érdekesen hangzik ez az egész...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jha nem figyeltem, bocsesz.
@skylinelaca: Hát nem tom, nekem L300-as toshibán és egy 1001HA eeepc-n eddig semmi gond (kop-kop-kop) Plusz ismerősnél 2 notin van fent 7, egyis új gép, másik már elég régi, hasonló korosztályú lehet mint moonman amiket írt, sőt még régebbi, és nincs hiba...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
skylinelaca #31 üzenetére
Az fasza....
Hát nem tom, érdekes... És mennyi idős az aksi?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Max linkeld már be a fórumot ide, csak hogy ne az legyen, hogy nincs is ilyen....
Hát én nem tudom, érdekesnek tűnik ez az egész.. Mint írtam, kíváncsi lennék, hogy az akuk közül mennyi származik egyforma gyártótól. Arra nem lennék kíváncsi, hogy az SN mennyire egyforma, mert ugye ahány gyártó, annyi féle aksi...
De a másikmeg, hogy most csak a 7 lenne ennyire "finnyás vagytán okos", hogy ezt észreveszi? Nanemár...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem van itthon net-és notebookon is 7, egyiken sem jelentkezett a hibajelenség, eddig. (kop-kop). Másokat is ismerve, akik 7et használnak notin, ők sem panaszkodtak eddig.
Szal fene sem tudja, lehet végül tényleg kilyukadunk oda, hogy valami szériahibás sorozat lesz aksikból?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez is igaz... De akkor meg mondjuk miért csak 7 alatt jön elő?
Mondjuk kíváncsi lennék ezek után, hogy ténylegesen miféle notikon jelentkezett a hiba, vagyis inkább az akkumulátor tipusára lennék kíváncsi. Mert ezek után tényleg az lesz, hogy kiderül, hogy csak bizonyos időszakban gyártott, persze azonos gyártótól származó aksikkal van gond.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én sem találkoztam még ilyennel, és nekem is közel ugyanannyit, vagy még többet megy a gép 7-tel, mint XP-bel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged