Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HDCheyenne #168 üzenetére
Na ez megint egy érdekes jelenség..
-
válasz
Peter Kiss #100 üzenetére
Jajj ugyan már.. elég egy kis gyanú a microsoftal szemben, és már kötelezően esnek nekik. Annyit érne szétárt karral, bizonyíték nélkül elmondani, hogy nem hibáztunk, mint erdőtűznek a pohár víz..
Továbbra sem tudom, hogy mi, vagy ki a hiba oka/okozója, de nem tudom elképzelni, hogy miként lenne képes befolyásolni egy operációs rendszer az aksikat. Ha arról lenne szó, hogy az eddig, mondjuk xp alatti üzemidő tizedét bírná, akkor oké, érthető, mert szarul gazdálkodik az energiával. De nem erről van szó itt.
Maga az operációs rendszer számítógépekre készül, és nem azzal a céllal, hogy a hardverek tulajdonságait módosítgassa. Hülye hasonlattal ez olyan, mintha az asztali gépek tápegységének a hatásfokát a windows befolyásolná. Az is képtelenség, mert az adott hw nem úgy készült, működésébe 0 beleszólása van a rendszernek így az akksinak is hw szinten kellene kezelnie magát.
Én esetleg arra tudok gondolni, hogy ez valami olyan specifikus hw/bios vagy hasonló hiba, ami csak a windows 7 energiagazdálkodási rendszere kapcsán jön elő. De ettől még mindig nem érzem, hogy feltétlen a windows kell legyen a hibás a dologban. Ha igen, akkor mivel magyarázod, hogy x laptopon jelentkezik, y-on meg nem? Emiatt CSAK a windowst, mint hibaokozót én kizárnám.De mégegyszer mondom, fogalmam nincs, mitől lehet a hiba, felőlem akár a 7 is okozhatja, de akkor sem látom át jelenleg, hogy hogyan..
-
válasz
Peter Kiss #81 üzenetére
Nem az MS-t akarom védeni, mert nem tudom ki a ludas, de te mit csinálnál, ha mindenki a te rendszeredre fogná, hogy már pedig attól szar? Ülnél ölbe tett kézzel?
Az, hogy vizsgálódnak, szerintem még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ők hibáztak. Aláírom, furcsa egy ügy, de továbbra sem tudom elképzelni, hogy hogyan tudná okozni az op a hibát.. -
Hát ez elég érdekes.. Nekem ugyan nincsen notim, de én nem tudom elképzelni, hogy egy oprendszer hogyan tudja tönkretenni
Azt még úgy el is hinném, hogy mondjuk egy szarul megírt driver tönkrevágjon egy VGA-t, mert mittom én, szanaszét erőlteti, vagy valami, nade az aksihoz hogy nyúl? Elméletileg egy elektronikának kellene vezérelni, hogy se nullázódni, se túltölteni ne tudjon, szintén nem tud abba beleszólni, hogy mittomén ne 1000, hanem 2000(vagy 500) mA töltést kapjon a töltő felől.. szóval nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest