- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A legérdekesebb mégis az, hogy ha valaki átmegy konzolra az addig agyonkritizált, pc-n sok esetben el sem érhető játékok mégis átalakulnak AAA-s címekre az adott személy egyéni ízlésvilágában.
Ez még mindig áll úgy hogy 5-6 éves konzolokról beszélünk, egy mai pc-hez képest megmosolyogtató erővel. (ennek ellenére nehéz olyan pc-s játékot említeni ami valóban érezhetően túlmutatna a konzol szinten, ezért én pipa vagyok, de hosszú kifejteni miért)
"Valljuk be, hogy ami konzolon egy AAA-s cím az nem biztos, hogy PC-n is az lesz." Én nem követem a pc-t, de a mai "AAA"-s fejlesztésű játékok nagyja én úgy tudtam hogy konzolra és pc-re is megjelenik, vagy csak konzolra jelenik meg mint pl. gow, uncharted, castlevania, forza/gt de még lehetne folytatni a sort a nagyobb kaliberű játékokkal.
A pc-nél is vannak ilyenek, csak kevesebb mint starcraft2 és azok sem mindig a grafikában mutatnak olyat hogy nem menne el konzolon, hanem stílusában nem játszható azon jól. -
Jander
senior tag
Hát soha nagyobb gondom ne legyen mint, hogy olyan (a pc-sek által szarnak titulált) játékot játsszak konzolon, mint a Gears of War sorozat... én is félig PC-n nőttem fel, mert mellette volt gameboy meg nes meg snes utána ps2, de az szerintem egy b@rom aki csak azért kitart egy platform mellett mert az szerinte az atyaúristen. Én játszani szeretek, ez a hobbim... imádtam a nintendo-mat, de simán lecseréltem egy playstation 2-re, mert azokra jöttek jó játékok, ugyanez történt a következő generációnál csak 360-ra. Ha valakinek fontosabb, hogy duzzoghasson, meg fikázza a másikat, minthogy azzal játsszon amivel szeretne annak egészségére.
Felesleges állandóan vitázni pc vs. konzol ügyileg, mert rohadtul nem számít, hogy melyik kerül végül többe melyik kevesebbe, vagy olyan triviális bullshiten elveszni, hogy melyik tud szebb grafikát megjeleníteni... itt egy gyors kérdés: akarsz játszani a Red Dead Redemptionnel? Hogy a fenébe ne akarnál, az évtized egyik legjobb játéka... megéri ugatni az egér+bill. combo miatt ahelyett, hogy kb. 2 hét alatt megtanulnál játszani controllerrel (ahogy azt régen tetted a joystick-ról, már aki nem túl fiatal ehhez)? Szerintem nem éri meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest