- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Hát soha nagyobb gondom ne legyen mint, hogy olyan (a pc-sek által szarnak titulált) játékot játsszak konzolon, mint a Gears of War sorozat... én is félig PC-n nőttem fel, mert mellette volt gameboy meg nes meg snes utána ps2, de az szerintem egy b@rom aki csak azért kitart egy platform mellett mert az szerinte az atyaúristen. Én játszani szeretek, ez a hobbim... imádtam a nintendo-mat, de simán lecseréltem egy playstation 2-re, mert azokra jöttek jó játékok, ugyanez történt a következő generációnál csak 360-ra. Ha valakinek fontosabb, hogy duzzoghasson, meg fikázza a másikat, minthogy azzal játsszon amivel szeretne annak egészségére.
Felesleges állandóan vitázni pc vs. konzol ügyileg, mert rohadtul nem számít, hogy melyik kerül végül többe melyik kevesebbe, vagy olyan triviális bullshiten elveszni, hogy melyik tud szebb grafikát megjeleníteni... itt egy gyors kérdés: akarsz játszani a Red Dead Redemptionnel? Hogy a fenébe ne akarnál, az évtized egyik legjobb játéka... megéri ugatni az egér+bill. combo miatt ahelyett, hogy kb. 2 hét alatt megtanulnál játszani controllerrel (ahogy azt régen tetted a joystick-ról, már aki nem túl fiatal ehhez)? Szerintem nem éri meg...
-
Jander
senior tag
válasz
Wolverine #16 üzenetére
Nem muszáj együtt játszaniuk, nincs olya cross-platform játék, miért ezzel kezdenék, mmmorpg-knél úgyis alap a több szerver, legyen pc-pve / pc-pvp / x-pve / ps-pvp stb.
A patchelés csak azért hosszabb folyamat (csak x-ről tudok), mert a microsoft átnéz minden patchet és live-ra felkerülő dolgot, hogy a Live-on ne essen biztonsági rés, de ez maximum órákat, vagy esetleg 1-2 nap halasztást jelent, szerintem ezek nem olyan nagy dolgok ami miatt esetleg nem érné meg fejleszteni egy jól tejelő mmo-t olyan nagy potenciális közönség számára
-
Jander
senior tag
Davep: ja igen, azt elfelejtettem írni amit Te is említesz, hogy ez a szöveget már halhattuk párszor, annak rendje és módja szerint nem lett belőle semmi, ahogy (felteszem) újfent ez lesz a történet, és semmi sem lendül sehova...
Semmi értelme... gépek 10-100 millióin fut a windows amin dolgoznak, ezerszer több pénz nekik, ha mindenki számára optimalizált szoftvert hoznak ki, és mellé ott van a játékosoknak az xbox. Ez a kettő nemcsak, hogy nem zárja ki egymást (értsd: nincs verseny köztük), hanem pont hogy egymást erősítik... dolgozz windows platformon és játssz box-on, és a kettő között megfelelő kompatibilitást kell eszközölni (filmek, zenék, tv, rádió, stb.).
Mellesleg az mmorpg-ken kívül szinte semmi nincs amiben igazán monopol helyzete van a pc-nek. Arról nem is beszélve, hogy már csak idő kérdése és megérkeznek ezek a játékok is a konzolokra, eddig ugye gond volt, az internet ps2-nél, meg extra HDD-t kellett venni bele, most már teljes értékű ellenfél ebből a szempontból is mindkét nagy konzol. Chat-re van kis keyboard, de mivel van beépített mikrofon a csapat alapú játéknál máris helyben vagyunk. Nem is értem a most fejlesztésben lévő mmorpg-ket miért nem fejlesztik konzolokra, pl. egy Guild Wars 2-t ne mondja nekem senki, hogy nem lehetne játszani... (főleg, hogy az nem is havidíjas, tehát nem kell külön szórakozni a microsoft felé).
Amúgy pedig a cikkben említett wow az egyetlen vetélytárs, ami eladásban vetekszik a konzolos címekkel.
De ez önmagában is érdekes téma, szeretek olvasgatni ilyen jellegű eszmefutattásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest