- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lett (sokkal) kisebb a káva látszólag mint a Mi Mix / Mix 2S esetén. Mix-ben ráadásul már nem jött be ez a hangátadási technika. De mivel se B20, se vezetéknélküli töltés... pedig jó az akksi és kíváncsi vagyok a képernyőbe épített ujjlenyomat olvasóra..
-
gproject
aktív tag
tetszik a hata
elol a keret mar nem annyira[ Szerkesztve ]
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
judas13
addikt
válasz Man0gatya #45 üzenetére
A "legkisebb" szó mint meghatározás - még ha igaz is most még - azért az a kicsiség már nézőpont kérdése ilyen méretek után sztem..A már eleve nem kicsi 6,2-es S9+ és a Vivo között ennyi a különbség. Nem kevés. De élőben kéne mindenkinek majd kipróbálni - és nem csak látni -, hogy valós véleményt alkothasson a" kicsisége" kapcsán majd róla.
S9+ 158.1 x 73.8 x 8.5 mm (6.22 x 2.91 x 0.33 in)
Vivo Nex 162 x 77 x 8 mm (6.38 x 3.03 x 0.31 in)
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Man0gatya
aktív tag
válasz SkyLine3000 #39 üzenetére
Azért ne feledd, hogy ez a legkisebb ekkora telefon lesz Mivel egy vékony alsó részt kivéve az egész képernyő az előlap
-
7Heads Drago
veterán
Csak 6,6-os kijelző??? Miért nem 7 vagy 8 coll lett akkor már?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #39 üzenetére
Nagyítóval? Hogy még nagyobbak legyenek?
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
SkyLine3000
addikt
6.59" kijelző. Az agyamat eldobom. Mikor lesz már vége ennek a kibszott méretnövelésnek?? Miért nem lehet normális méretű telefonokat csinálni?? Nagyítóval kell keresni őket...
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Kíváncsi vagyok rá. Mondjuk nem hiszem, hogy hosszú távon életképes les ez a kamera megoldás... De meglátjuk.
-
|AP|
veterán
válasz dave_gahan #32 üzenetére
szinte ugyanígy gondolom
méretileg a nemsokára megjelenő LG Q7 tetszetős, de valószínűleg valamivel azt is elrontják...
-
konczy3
senior tag
Ha a kisebbik ott 210 ezer körül van akkor itt itt jóval 300 ezer föle lenne, azert az már túlzás, a nagyobbik meg már IPhone X kategória vagy több.
Never Settle
-
-
dave_gahan
aktív tag
Te jó Ég, 162 mm hosszú...
Végre egyre másra jelennek meg a valóban kávamentes telók, erre beleb@sznak ilyen 6.2-7 collig kijelzőket, hogy még véletlenül se legyen kezelhető méretű...
Jó lenne már egy max 150 mm (de inkább 140) készülék 6 coll alatt...
Az LG G6 talán a legkisebb ilyen mobil, de arról meg lespórolták az értesítő LED-et.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Érdekes felsorolás, mert egy iPhone vagy Samsung csúcsmodell mindenben a csúcsot képviseli, kívül-belül és a körítés is prémium. LG, Sony már más téma, nem is véletlen vannak ott, ahol. Ezek a kínai gyártók viszont kompromisszumos ajánlatokat tesznek le az asztalra. Hiába van snap 845 meg 6/8 GB ram, valami(k)ben gyengébbek. Vagy a kamera, vagy a szoftver, vagy a hálózati támogatás, vagy az anyagminőség, vagy a gari, stb, stb. Mellesleg a csúcs Samsung és iPhone topikokban is sokszor feljön az, hogy túl drága.
-
aelod
veterán
Ezt én sem értem, mindig megy a sírás, hogy drága. Mennyi legyen a macska rúgja meg? Iphone mennyi? Samsung mennyi? LG mennyi? Sony mennyi? Ez is egy gyártó csúcskészüléke igaz csak a keleti piacon népszerű de ennyibe kerül és kész. Max nem veszik meg.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
joey04
titán
válasz Eugene Roe #9 üzenetére
és még csak nem is kompromisszummentes.
-
totgab02
junior tag
Persze hogy elhagyja az orszag hatarait gondolom indiat is kiprobaljak
-
roli543
őstag
Nem is értem miért baj az ár.. ez egy csúcstelefon, csúcs hardverrel, egyedi designnal. Mire gondoltatok, hogy majd megáll 500$nál?
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
judas13
addikt
Tudtuk, hogy nem ket cent lesz, de ez azért nem kissé duurva árazás.
Kiváncsi leszek kik és milyen mértékben veszik át vagyis másolják majd le ezt a kialakítást..[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Rothmanakos
tag
Ebből szerintem nem lesz trend, legalábbis remélem, mert ez nagyon sok szempontból komprumiszumot jelent. Egy ilyen telefont nem lehet vízállóvá tenni (lehet, hogy igen, de akkoris az nagy erőfeszítéseket igényelne, ami a gyártóknak nem érné meg), a kiálló cuccok biztosan sérülékenyebbek (kocsin is a visszapillantó törik le először...), és a mozgó alkatrészek könnyebben elromlanak, felteszem az egyik leggyakoribb hibája az lesz a telefonnak, hogy nem nyílik a kamera. Alternatív megoldásnak jó, de szerintem ez kb a notch-csal egy kutya, lehet, hogy divat lesz belőle, de szerintem ez sem nyújt normális alternatívát a keret nélküli házra.
Érdekelne, hogy csak Én gondolom így, vagy más is hasonlóan látja, kérlek írjatok véleményt!
Mindezek mellett szerintem Vivoék egy kicsit elszálltak maguktól, ilyen árakkal... Ebből már Note8-at veszek (nemsokára 9-et is)[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)
-
borand
aktív tag
Arra a lenti kávára miért nem férnek a szezonrok? Nekem kb. az lenne a legszebb megoldás, ha pl a Samsung az S9-en az alsó kávát teljesen felszámolná.
-
arnoldito
senior tag
Reméljük jövőre adnak a 6.5-7" telefonokhoz homár oldal táskát is, mert zsebben már most nem fér el! A kiemelkedő szelfi kameráról le is mondanék, úgysem szelfizem magam, egy kis net és telefonáláshoz meg rohadt nagy batár, konkrétan csak headsettel lehet csak telefonálni, mert 2 perc után zsibbad az ember keze ezektől a b30 tégláktól...
-
Alibaba5
tag
Nekem nagyon tetszik, de ha jönnének is hozzánk, túl drága, plusz ÁFAval még inkább, még a kistesó is. Kameratesztre kíváncsi lennék azért, milyen képeket készít. Na meg arra is hogy mi lesz ha leejted kinyitott kamerával )
[ Szerkesztve ]
-
Spindlyman
tag
Egészen olcsó.... Ja nem.
A szelfi kamera klassz, csak kérdés mennyit bír ki a motor. Meg aztán vajon hány készüléket visznek majd szervizbe letört kamera modul miatt?
-
roli543
őstag
Az Apex 6 colos volt azt hittem maradnak a méretnél
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Obyboy
addikt
-
Eugene Roe
őstag
Legalább erre se kell várni +140k-t nekem nem ér a notch kompromisszummentes elvesztése.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
GuineaPigMan
tag
Meg kell hagyni ötletes és menő ez a fajta szelfi kamera megoldás...és úgy összességében az egész telefon jól fest.
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, PS5, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
Graphics
Jómunkásember
Ha már Foci-VB-t is tolják ezerrel a VIVO-ék, akkor itt lenne az idő a globális szereplésre.
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
RandomGosu
senior tag
miért érzem úgy, hogy az előlapi kamera lesz a legnagyobb átka ennek a telefonnal?
-
|AP|
veterán
remélem trendet teremt ez a fajta kialakítás és lesznek hasonló telefonok 5,5-5,8" körül is
-
aelod
veterán
4e akku, S710, nagy tároló sok ram. Drága is lesz de várós
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
roka.32
csendes tag
Az eredeti koncepció telefon nekem sokkal jobban tetszett mint ez a szappantartó :S Olyan szépek voltk azok a szögletes formák, és sztem az alsó káva is kisebb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- BMW topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest