2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Vivo Nex erejével sem lesz gond

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MySmartPrice

Két Nex modell specifikációja is kiszivároghatott, a drágábbik Snapdragon 845-tel, a kedvezőbb árú pedig Snapdragon 710-zel érkezhet.

Hirdetés

A nyár slágerévé válhat a Vivo Nex készülék, pontosabban készülékcsalád, mert a csalódást keltő Lenovo Z5 (és a fél mobilvilág) után szenzorsziget nélküli, elképesztően képernyődomináns formát vezethet be a piacra.

A Vivo Nex csúcsmodell renderképe, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval
A Vivo Nex csúcsmodell renderképe, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval (forrás: MySmartPrice) [+]

A különféle videókon már élőben megpillantható telefon (amely felülről motorikusan kiemelkedő előlapi kamerát viselhet) alighanem hardverben sem köt kompromisszumot, és úgy tűnik, legalább két modellje ragaszkodik majd a notchmentességhez, bár az elnevezések kapcsán még vannak ellentmondások. A csúcsmodell vagy szimplán Vivo Nex, vagy Vivo Nex S néven érkezik, és a Snapdragon 845 hajtja majd meg, akár 8/256 GB-os RAM/tároló kiszerelésben. A Nex A vagy csak szimplán Nex pedig a Snapdragon 710-et vetheti be, akár 6/128 GB-os kombinációval.

A Vivo Nex poszter
A Vivo Nex poszter (forrás: AndroidPure)

Úgy tűnik, közös lesz a 6,59"-es képátló és az 1080 x 2316 pixeles felbontás, azaz igen nyúlánk lesz mindkét Nex, persze jut is hely az extra képernyő tartalomnak. Úgyszintén megegyezhet a 4000 mAh-s telep 22,5 wattos gyorstöltéssel, a 12 + 5 megapixeles hátlapi kamera, a 8 megapixeles előlapi modul és az Android 8.1-en alapuló Funtouch OS 4.0.

A Snapdragon 710-es Nex állítólagos specifikációja
A Snapdragon 710-es Nex állítólagos specifikációja (forrás: MySmartPrice) [+]

Elképzelhető, hogy a drágábbik darab képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, az olcsóbbik pedig hagyományossal lesz elérhető, olcsó mindenesetre az eddigi információk alapján egyik se lesz. A Snapdragon 710-es Nex 210 ezer forintnak, a Snapdragon 845-ös pedig 294 ezer forintnak megfelelő jüanba kerülhet, ami a kínai piacon kiemelkedően drágának számít.

Egy másik Vivo Nex poszter
Egy másik Vivo Nex poszter (forrás: AndroidPure)

Viszont ott is egyedi lehet ez a forma, sőt: még az is lehet, hogy csak ott lesz egyedi, egyelőre ugyanis kérdéses, hogy a Nex széria hivatalos forgalmazásban elhagyja-e a világ legnépesebb országának a határait. A bemutatóra június 12-én kerül sor, és akkor derül majd ki, hány modell érkezik, illetve a fenti információkból mi igaz, és mi nem.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.