- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rothmanakos
tag
Ebből szerintem nem lesz trend, legalábbis remélem, mert ez nagyon sok szempontból komprumiszumot jelent. Egy ilyen telefont nem lehet vízállóvá tenni (lehet, hogy igen, de akkoris az nagy erőfeszítéseket igényelne, ami a gyártóknak nem érné meg), a kiálló cuccok biztosan sérülékenyebbek (kocsin is a visszapillantó törik le először...), és a mozgó alkatrészek könnyebben elromlanak, felteszem az egyik leggyakoribb hibája az lesz a telefonnak, hogy nem nyílik a kamera. Alternatív megoldásnak jó, de szerintem ez kb a notch-csal egy kutya, lehet, hogy divat lesz belőle, de szerintem ez sem nyújt normális alternatívát a keret nélküli házra.
Érdekelne, hogy csak Én gondolom így, vagy más is hasonlóan látja, kérlek írjatok véleményt!
Mindezek mellett szerintem Vivoék egy kicsit elszálltak maguktól, ilyen árakkal... Ebből már Note8-at veszek (nemsokára 9-et is)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest