- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Ugye nem baj, ha ezt most direkt személyes kötekedésnek veszem? Sehol nem írtam olyat, hogy ez le van írva. Ha le lenne írva, akkor már törvénysértés lenne, így csak átb@szás.
Szóval szerinted ha az intel "Q" előtaggal lát el egy kétmagos processzort, akkor az normális? Nem direkt megtévesztés? Nem kell válaszolni, mert úgyis találni fogsz valami kifogást.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
#85552128 #67 üzenetére
Más szemében a szálkát, sajátunkban a gerendát sem
Igen, én is erre gondoltam, jó látni, hogy egyetértünk.
Amikor ott mindenki fröcsögött-köpködött, akkor annyian beálltak a sorba, most meg mindenki túlsiklik rajta.
Megint leírom, engem sem ez az átnevezés nem zavar, sem az, mert én tudadtos vásárló vagyok, így nekem nem gond...de az emberek reakciója érdekes. Akkor minden sz@r, most meg, na jó, csak ne folytasd...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
#85552128 #61 üzenetére
Rosszul értelmezted. Kicsit fordítva sült el a dolog.
AMD-nek ez az egyetlen "baklövése", amit érdekes módon mindenki észrevesz, de az nVidia 3 éve az orruknál fogva vezeti őket azt senki sem bánja...
Olvass vissza, hány darab "mindenki észrevesz" hsz van, és mondjuk egy - nem mostani, hanem még a kezdeti időkben lévő, amikor még nem volt általános - nv-s átnevezős hírben hány darab fröcsögős, rohadjon meg, meg hasonló hsz van.
Én spec pont lesz@rom, hogy mi neveznek, vagy mit nem, inkább az érdekelt volna, hogy hol van ilyenkor a sok fröcsögő pirosisten, amikor imádott gyártójuk ugyan azt csinálja. Sehol...kuss van, Ati-nak elnézzük. Erről van szó. Ha az nVidia holnap logót váltana, abba is mindeki belekötne, csak azért mert ők csinálták...én meg erről beszélek.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
#85552128 #56 üzenetére
Már bocs, de nem veszed észre, hogy kicsit egyoldalú vagy?
Szval nem véletlen, mellesleg ha valaki kártyát vagy laptopot akar venni, ne a számozásokból döntsön, hanem a specifikációkból,
Akkor miért is baj, ha az nV átnevez? Ott is utána lehet nézni, hogy mit tud a kártya...
Kit vernek át ezzel?
80sp-vel mit akarnak a dx11-től?Ugyan azokat, akik lecserlkuj a 8800GT-jüket 9800GT-re, mert az jobb, meg ugyan azokat, akik megveszik az 1 GB-s 9500 GT-t...meg....és így tovább. Összefoglalva azokat, akik nem elég tájékozottak. És akkor visszakérdeznék, miért az nV kita akart átverni ezzel, amikor minden kártyájának a specifikációi fent vannak a neten.
Szerk.:
Nálam 2 kártya átnevezése még mindig kevesebb mint 3 széria...Nálam meg egy DX10.1-es kártya DX11-esnek beállítása sokkal durvább, mint egy egyszerű számcsere.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
#85552128 #50 üzenetére
Ki mondta, hogy gyártani kell? Csak egy DX10-es szériás kártyát átnevezni úgy, hogy DX11-esnek tűnjön...ehhez nagyobb pofa kell.
És az, hogy, hol és kik meddig tartják a DX11-es szériát, az egy dolog, de pl. a hír címeben sem az van, hogy a DX11-es Radeonok (pedig ugye erről szól a dolog), hanem, hogy az 5-ös széria, mert az 5-ös szériéval mindenki a DX11-et azonosítja.
Szóval semmivel sem elfogadhatóbb ez, mint az nV stratégiája, bizonyos szempontból még félrevezetőbb. Ugyanis, amikor veszel a 9800 GT-t (/8800GT), tudod, hogy mit kapsz, itt viszont azt hiszed, hogy DX11-et kapsz, aztán a lszószart. Persze, nem rólad van szó, mert Te tudod, de aki csak azt olvassa, hogy így-meg úgy mekkora király az 5-ös széria, azt aztán ku*va könnyű így becsapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest