- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hejesírásó #85 üzenetére
S3 1Mb 1db - S3 4Mb 1db - Voodoo 3dfx 16Mb 1db - Abit Siluro Ti4200 (nvidia)1 db - ATI 9600XT 1db - Nvida 6600Gt - 7900Gt - 8800Gt (ez van jelenleg)
Nekem csak egy Ati kártya jutott. Elkapkodták előlem....
Hátha most ebben a nagy gyártási lázban (havi egy milla legyártott kari) jut nekem is egy 5850 vagy 70...
Na és arról nem beszél senki sem hogy mi lesz, ha üt a Fermi. Az Ati meg bezöldül? Pedig érettebbnek tűnnek...(így Piroskásan)
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hejesírásó #78 üzenetére
Nem az. De a nagy cégek és a gazdag emberek így születnek. Megtévesztenek, átb@sznak, és meggazdagodnak. És akinek sok van, még többet akar. És azt nem két kezi munkával fogja zsebre tenni az is biztos. Nem törvényszerű hogy hagyd magad átverni, de neked kell az első lépéseket megtenni. Tanácsot adhatok, de észt azt sajnos nem.
Én lesz@rom ki gyártja VGA-mat, procimat, lapomat. Jó legyen az ár-érték aránya, sok gari legyen rajta, és kihúzzam vele pár évig. És kb ez a lényege az egésznek. Mert ahogy nézem, szinte majd mindenki azt írja, hogy volt már neki mindkét gyártó kártyája előzőleg. Nem kell itt egyik céget sem védeni, van nekik rá ügyvédjük. Nem egy, és nem kettő.
Az 51xx kártyák meg mennek a Tesco-s gépekbe.
És tartok tőle hogyha nem jön be majd a Fermi az Nvidia-nak, akkor fan ide, vagy oda a legnagyobb drukkerkek is át fognak állni az Ati-hoz. Miért? Mert gondolom hogy nem a saját pénzük ellenségei. De ez igaz fordítva is a "vörösökre " is.
Annak idején még a P1-P2 korszakban sosem hittem volna hogy lesz valaha, Amd procim is. És pedig vettem, mert akkor az volt a király (az intel foglalat cserélgetése végett uncsi lett). Persze most megint Intel alapú a gépem. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hejesírásó #37 üzenetére
Úgy tudom, hogy még a megnövekedett gyártás mellett is egy maximum két hét a kártyák raktárideje. Egyszerűen hétről hétre kipucolják a raktárat.
A kétmillió a raktárból megvásárolt kártyákra vonatkozik. Ebből lehet még olyan, ami a nagykernél van raktáron.
-
hfrankee
senior tag
válasz
hejesírásó #20 üzenetére
"Ati 1 millió kártyát kérek!
TSMC 2 Millió lett, maradha"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest