- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geönczy
aktív tag
válasz
7Heads Drago #92 üzenetére
Ja.
Tele vannak radeonnal, még a seggüket is 5870-eskkel törlik. Csak előadták, hogy alig van és ezért az emberek hirtelen elkapkodtak/nak 2 millió kártyát. -
emmm
őstag
válasz
7Heads Drago #88 üzenetére
Hát üssön a Fermi. Én nem bánnám, mert 70 k-ért nem fogok 5850-et venni, az tuti. Másra meg nem cserénék ebben az évben (kivétel, ha lesz valami alternatívája).
(#89) Oliverda
Kulcstartó helyett itt meg sörnyitónak jó lesz!
-
hejesírásó
senior tag
válasz
7Heads Drago #80 üzenetére
hát akkor az nv nem szeretem-nél nagyobb volt a többlet amit ár értékben tudott mint a konkurens atik anno. vettem is nv-t. de azóta se vettem, pedig már megvolt azóta egy x840XY egy 4670 3850 3870 4870. a 6800 elött meg volt 3 db ati kártyám is.
8 vs 1szval jahm mindenkinek van az életében legalább egy nv. de jó esetben csak egy
de az nv matrica nem is ment ki az oldallapra. -
emmm
őstag
válasz
7Heads Drago #77 üzenetére
Igen, igazából jól szórakozok!
Érdekes volt a vita itt. Mint kiderült, és mint a múltba is visszanéztünk, az Atinak ez már a 2. kártyája volt, amivel átnevezésbeli problémák adódtak. An NV-nél ezt meg sem tudom számolni!
Ez természetesen nem mentesíti az Atit, tőle is éppolyan szemét dolog ez. Bár, azért abban igaza volt Szaby59 (#56) -os hozzászólásában, hogy pár sorból kiderül, mi is ez a kártya, a másik oldalon meg baromira nem. Csak kis apróság, de mégis szembeszökő. Összességében, mindkét oldalon vannak hibák, de az arányok azért igencsak eltérőek, és ezt bizony nehéz figyelmen kívül hagyni. Mondhatnám képletesen úgy is, hogy az egyik oldalon 10/2 "politikus" korrupt, a másik oldalon meg 10/8. És nicsak, fogadjunk, mindenki elsőre kitalálja, melyik melyik oldalt jelenti!
Ezzel meg egyetértek: "Kisebb hévvel, és több ész érvvel vitatkozzatok!"
-
hejesírásó
senior tag
válasz
7Heads Drago #77 üzenetére
ez sajnos rendszeres. még tavaly is volt olyan rokon, barát akivel megvetettek agp-s konfigot.
buták az emberek, de ettől még nem gondolom h korrekt dolog megtéveszteni őket csak azért mert buták és megérdemlik.
Ati-s vagyok és nekem nem tetszik a dolog. DE amikor nvidia kártyám volt (6800) akkor nem volt jó érzés a gépemben tudni. holott ma sokkal több faxságot megenged magáak mint a 6xxx idejében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest