- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hejesírásó #85 üzenetére
S3 1Mb 1db - S3 4Mb 1db - Voodoo 3dfx 16Mb 1db - Abit Siluro Ti4200 (nvidia)1 db - ATI 9600XT 1db - Nvida 6600Gt - 7900Gt - 8800Gt (ez van jelenleg)
Nekem csak egy Ati kártya jutott. Elkapkodták előlem....
Hátha most ebben a nagy gyártási lázban (havi egy milla legyártott kari) jut nekem is egy 5850 vagy 70...
Na és arról nem beszél senki sem hogy mi lesz, ha üt a Fermi. Az Ati meg bezöldül? Pedig érettebbnek tűnnek...(így Piroskásan)
-
7Heads Drago
veterán
válasz
hejesírásó #78 üzenetére
Nem az. De a nagy cégek és a gazdag emberek így születnek. Megtévesztenek, átb@sznak, és meggazdagodnak. És akinek sok van, még többet akar. És azt nem két kezi munkával fogja zsebre tenni az is biztos. Nem törvényszerű hogy hagyd magad átverni, de neked kell az első lépéseket megtenni. Tanácsot adhatok, de észt azt sajnos nem.
Én lesz@rom ki gyártja VGA-mat, procimat, lapomat. Jó legyen az ár-érték aránya, sok gari legyen rajta, és kihúzzam vele pár évig. És kb ez a lényege az egésznek. Mert ahogy nézem, szinte majd mindenki azt írja, hogy volt már neki mindkét gyártó kártyája előzőleg. Nem kell itt egyik céget sem védeni, van nekik rá ügyvédjük. Nem egy, és nem kettő.
Az 51xx kártyák meg mennek a Tesco-s gépekbe.
És tartok tőle hogyha nem jön be majd a Fermi az Nvidia-nak, akkor fan ide, vagy oda a legnagyobb drukkerkek is át fognak állni az Ati-hoz. Miért? Mert gondolom hogy nem a saját pénzük ellenségei. De ez igaz fordítva is a "vörösökre " is.
Annak idején még a P1-P2 korszakban sosem hittem volna hogy lesz valaha, Amd procim is. És pedig vettem, mert akkor az volt a király (az intel foglalat cserélgetése végett uncsi lett). Persze most megint Intel alapú a gépem. -
7Heads Drago
veterán
Teljesen mindegy hogy kinek van igaza. Ez szemét dolog volt.
Éva csak addig molesztálta Ádámot, míg levette az almát. A pénz beszél, a kutya meg ugat. Az átnevezés egy aljas dolog. Ekkora cég ellen pedig az Ati-Amd nem fog tudni fent maradni sem, ha egy-két trükköt nem vett be ő is. A felhasználóknak meg már régen meg kellet volna tanulnia, hogy nem a Tesco-ban, Euronics-ben, Mediamarkt-ban kell gépet venni 5 perc alatt. Kérdezzenek, olvassanak utána. És csak a körülöttem lévő emberekből indulok ki. Hiába mondom nekik hogy szóljanak ha gépet akarnak venni, segítek. De mindenki okosnak érzi magát. Akkor meg igya meg a levét is, és nem kell hápogni, hogy átverték.
Egy közeli rokon is azt mondta hogy neki nem kell normál PC mert sok a kábel. Vett egy laptopot. Kötött rá egy egeret, a betápot, hangszórót, mikit, és egy routert. Kb 2 kábelel van neki kevesebb, mint nekem. De legalább nem tud szinte semmit se bővíteni rajta. És persze teljesítményben is elmarad, és 2-3 évente leglább majd aksit is cserélhet. Neki nem volt szempont a mobilitás.
Ha valamihez nem értenek, az nem gond. Legfeljebb átverik...
emmm:Kis gonosz. Jól szórakozol?
Kisebb hévvel, és több ész érvvel vitatkozzatok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest