Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Joachim21 #21 üzenetére
"és tökéletesen elégedett voltam vele"
Én is elégedett vagyok a Tegra 3 teljesítményével, így lassan 3 évesen is hozza azt a szintet ami manapság egy középkategóriás készüléktől elvárható. De ettől még nem kezdem vakon imádni, van azért mit kritizálni benne.
"Az is megér egy misét, hogy az összes telefonban ugyanaz a SOC dolgozik szinte."
És mennyivel könnyebb így optimalizálni. Az Android így is brutálisan fragmentált platform, fejlesztői oldalról kisebbféle rémálom és sokszor nem is vesződnek azzal, hogy rendesen optimalizáljanak ezernyi hardveres kiépítésre, inkább onnan merítenek ahol a tömegek vannak (ez jelenleg Snapdragon + Adreno meg esetleg Exynos). Én támogatom azt, hogy a telefonok/tabletek hardvere még a jelenleginél is jobban uniformizálva legyen és a különbségeket inkább a kijelző/kamera/készülékház/szolgáltatások terén kellene kidomborítani, így nem lenne annyira elképesztően ingadozó az appok minősége sem.
-
Stauffenberg
nagyúr
Na ez meg a másik. Semmi értelmét nem láttam a THD címeknek, mivel a sima verziók is ugyanúgy néztek ki, ugyanolyan jól futottak, így meg teljesen pointless volt az egész. Egyetlen THD játékot vettem, azt hittem jár mellé a sima is, aztán kiderült, hogy nem, így ha játszani akarok vele másik eszközön is, akkor legyek szíves újra megvenni.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem van Tegrával szerelt eszközöm (Nexus 7 2012) és a fikázások azért nem alaptalanok.
A maga idejében bivaly volt, ez teljesen oké. Akkoriban minden játékot gond nélkül pörgetett, de azért nem volt kényelmes mikor jól befűtött. A későbbi Tegra eszközök esetén ugyanerről számolnak be. Nagy teljesítmény mellé egy vékony készülékház társul, persze, hogy melegszik.
A támogatottság meg... hát volt sok alkalmazás THD támogatással, de ezeknek a nem THD verzióit leszedve is gyakorlatilag ugyanazt kaptad, talán egy-két nem túl feltűnő effekt nem volt meg. Aztán idővel ez is kikopott, ráuntak a fejlesztők a Tegrával foglalkozni.
Most jelenleg inkább úgy néz ki, hogy a Snapdragon + Adreno párosítások visznek mindent. Persze oké, egy Google referenciagép megint visszatért a Tegrához, de amilyen drága, biztosan nem lesz olyan siker, mint anno a Nexus 7 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest