- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Joachim21
üzenetére
"és tökéletesen elégedett voltam vele"
Én is elégedett vagyok a Tegra 3 teljesítményével, így lassan 3 évesen is hozza azt a szintet ami manapság egy középkategóriás készüléktől elvárható. De ettől még nem kezdem vakon imádni, van azért mit kritizálni benne.
"Az is megér egy misét, hogy az összes telefonban ugyanaz a SOC dolgozik szinte."
És mennyivel könnyebb így optimalizálni. Az Android így is brutálisan fragmentált platform, fejlesztői oldalról kisebbféle rémálom és sokszor nem is vesződnek azzal, hogy rendesen optimalizáljanak ezernyi hardveres kiépítésre, inkább onnan merítenek ahol a tömegek vannak (ez jelenleg Snapdragon + Adreno meg esetleg Exynos). Én támogatom azt, hogy a telefonok/tabletek hardvere még a jelenleginél is jobban uniformizálva legyen és a különbségeket inkább a kijelző/kamera/készülékház/szolgáltatások terén kellene kidomborítani, így nem lenne annyira elképesztően ingadozó az appok minősége sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Lenovo TAB M11 tablet
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest