Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én épp azért bíznék a shield-ekben, mert nem csak erős, de kifejezetten játékra (is) szánt rendszer, ha ezen nem megy majd egy újabb játék egy év múlva akkor min? Eröltetni fogják kicsit jobban szerintem.
Egy Mediaktek szerintem megteheti hogy az amúgy másra erős vasra később nem menenk fel az új játékok, bosszantó de át lehet rajta lépni. NVidia nem hiszem hogy annyiban hagyná ha mondjuk egy év múlva SpamSárkány800-on elfutna az új játék, Tegrán meg nem.Persze mindez halvány heurisztika részemről. Ettől még lehet hogy mást terveznek, vagy lehet hogy jól elszúrják.
Mindettől függetlenül illene sokkal jobban megírni az androidos programokat.
-
Joachim21
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nekem is volt tegrám a One X-ben, és tökéletesen elégedett voltam vele. Nyilván azért kerülik a K1-el és ezzel is a Mobiltelefonokat, mert nem lenne könnyű beépíteni és trendi ótelefont kihozni belőle 6mm-es vastagsággal. De nem is erre készült, és a teljesítménye is jó. Nem is egy létérben mozog az általad említettt Snapdragonokkal.
Az is megér egy misét, hogy az összes telefonban ugyanaz a SOC dolgozik szinte. Ezért is várom, hátha az S6 végre csak Exynossal érkezik, és az LG is beszállhatna a saját SOC megoldásával, mint ahogy a Tegra jelenléte is jót tenne a mobilok fejlődésének, Kár hogy az Nv elhagyni látszik ezt a szegmenst.
-
Xaels
félisten
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Na meg aki bevásárolt THD címekből az jól megnyalta, mert míg a sima megy Tegrán addig a THD semmi másra nem hajlandó települni alap esetben. Persze a fejlesztők meg szarnak az ember fejére, vedd meg újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest