- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALBY
senior tag
válasz
Stauffenberg #22 üzenetére
Én épp azért bíznék a shield-ekben, mert nem csak erős, de kifejezetten játékra (is) szánt rendszer, ha ezen nem megy majd egy újabb játék egy év múlva akkor min? Eröltetni fogják kicsit jobban szerintem.
Egy Mediaktek szerintem megteheti hogy az amúgy másra erős vasra később nem menenk fel az új játékok, bosszantó de át lehet rajta lépni. NVidia nem hiszem hogy annyiban hagyná ha mondjuk egy év múlva SpamSárkány800-on elfutna az új játék, Tegrán meg nem.Persze mindez halvány heurisztika részemről. Ettől még lehet hogy mást terveznek, vagy lehet hogy jól elszúrják.
Mindettől függetlenül illene sokkal jobban megírni az androidos programokat.
-
Joachim21
őstag
válasz
Stauffenberg #9 üzenetére
Nekem is volt tegrám a One X-ben, és tökéletesen elégedett voltam vele. Nyilván azért kerülik a K1-el és ezzel is a Mobiltelefonokat, mert nem lenne könnyű beépíteni és trendi ótelefont kihozni belőle 6mm-es vastagsággal. De nem is erre készült, és a teljesítménye is jó. Nem is egy létérben mozog az általad említettt Snapdragonokkal.
Az is megér egy misét, hogy az összes telefonban ugyanaz a SOC dolgozik szinte. Ezért is várom, hátha az S6 végre csak Exynossal érkezik, és az LG is beszállhatna a saját SOC megoldásával, mint ahogy a Tegra jelenléte is jót tenne a mobilok fejlődésének, Kár hogy az Nv elhagyni látszik ezt a szegmenst.
-
Xaels
félisten
válasz
Stauffenberg #9 üzenetére
Na meg aki bevásárolt THD címekből az jól megnyalta, mert míg a sima megy Tegrán addig a THD semmi másra nem hajlandó települni alap esetben. Persze a fejlesztők meg szarnak az ember fejére, vedd meg újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged