Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz Geri Bátyó #37 üzenetére
Az összeesküvés-elméletek legfőbb jellegzetessége,hogy logikus magyarázatot adnak az eseményekre...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Geri Bátyó
addikt
Na, akkor ezek után nem tudják a növekvő mobilpiacra fogni a növekvő memóriaárakat. Nyilván ezért drágulnak a waferek. (Csak hogy legyen egy kis összeesküvés-elmélet is a mai napomban.)
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
kchris78
veterán
válasz taylordaichi #33 üzenetére
az elmult idoszakbeli teljesitmeny ugras es mostani kezdodo varhato kilaposodas miatt szerintem ez ismet novekedni fog.
-
Murdock1981
tag
Huawei P8. Egy éve vettem potom 36ezerért telekomtól. Ez életem legdrágább telója és egyben első valaha volt csúcs telefonom. Android 6 és tökéletes elég nekem bármire. Ettől gyorsabb és füttyfürüttyösebb telóra egyáltalán nincs szükségem. Eszembe sem jut, hogy mokoljam, pedig eddig minden telomat romoltam. Úgy hogy amíg bírja, biztos nem cserélem le.
Páromnak S7 edge van és nem látok érdemi külömbséget sem sebességben, sem másban. Az ujjlenyomat olvasó meg egyenesen idegesít rajta.[ Szerkesztve ]
-
taylordaichi
csendes tag
2 legjobb esetben 3 év egy okostelefon élettartami mostanában. Ha nem a kijelző adja meg magát, akkor az akksi, ha nem az akksi akkor belassul az egész. Régen úgy tervezték,hogy elég legyen egy új akksit venni bele, ma már inkább zárttá teszik a mobilokat, hogy ne tudd kicserélni 3-4 ezerért, vidd szervizbe drágábban. Sajnálatos.
-
.Szaki.
addikt
válasz SkyLine3000 #28 üzenetére
Igen, az utóbbi idők tapasztalatai nekem is azt mutatják, hogy nagyon max 2 évre terveznek egy telefont, sőt nekem sajnos max egy évig mentek, a mostanimmal kapcsolatban viszont optimista vagyok, már két éves és komolyabb gondok nem voltak, úgy érzem még 1-1.5 év van benne. Remélem a G3-ak is hozni fognak minimum ennyit!
gusthy
Ez jó.
-
moleculez
veterán
Az i7-m köszöni szépen jól van, az sem biztos, hogy i9-re cserélem majd. De igazából már évek óta olyan telók jönnek, hogy tényleg fölösleges váltani... És egyre több ismerősöm, aki "mobilos" volt, ez volt a hobbyja, már beleunt. Kicsit én is.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
.Szaki.
addikt
válasz SkyLine3000 #26 üzenetére
Anno én is szemeztem a G3-mal, nagyon jó és egyedi telefon.
Én az időtállóságra úgy készültem fel, hogy életemben először vettem a telefonomra egy bőrtokot..
-
SkyLine3000
addikt
-
kchris78
veterán
Egyetértek. Én megvettem az X-et early adopter és geek-ként de a cég ahol dolgozok 2 évre vette úgyhogy ez fog megakadályozni hogy idén kb fölöslegesen cseréljem le... A telefonok elértek arra a szintre hogy mindenkinek fusson megfelelően a Droid, fusson rajta tűrhetően a meglehetősen szarul megírt Fácse és messenger (meg a többi közösségi szutyok a fácse mellett az átlagembernek úgyis csak ez kell kiindulási pontként), úgyhogy akinek nem ez az "élete" hobbija az nem fogja cserélni évekig. Mint ahogy meglehetősen nagy tehetetlenséggel terjedtek el annak idején az első pár évben az okostelefonok is - én már évek óta használtam az első fajta okostelefonokat: Windows CE / symbian / HTC HD és a többiek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
.Szaki.
addikt
válasz kbyte1024 #21 üzenetére
Én ugyanígy vagyok az i5S-el. Semmi értelme lecserélni.
Most kíváncsiságból megnéztem, hogy mit mennyiért tudnék kihozni a szolgáltatómtól - így persze az egyedi ajánlat nem látszik - és egy olyan ajánlatot nem láttam, amire azt mondanám, hogy best buy...sőt, a X 64GB 316.000 Forintos árán egyenesen felkacagtam.
[ Szerkesztve ]
-
Benetnes
tag
válasz SkyLine3000 #9 üzenetére
Meg tudlak érteni jelenleg egy majd 3 éves Lg G4-et használok egy Mate 9 társaságában, kb fele-fele arányban! A G4 Nougat-on pörög-forog az üzemidőn kívül nincs semmi baja! Lecserélném de minek?
Egy Samsung Note 8 300-ért vagy egy iPhone X 400-ért kb 1-2 másodpercel gyorsabban nyit meg alkalmazásokat az értékéhez képest dupla áron! Vicc.....Elértünk arra a szintre egyébként, hogy az átlagemberek ilyen jellegű szükségletei maximálisan ki vannak elégítve, nem akarnak és nem is fognak telefon venni minden évben! Amire nekik kell arra tökéletesen megteszi egy bármilyen alsó/középkategóriás a következő 3-4 évre, akár hosszabb távra is! Egy J5 2017 volt nálam a napokban mert rosszalkodott, de komolyan mondom egy átlag embernek bőven sok amit tud, mindezt úgy hogy szép is meg csak 60-ezer!
Már csak a fanatikus vagy geek réteget érdekli a csúcskategória és sajnos ide kell még sorolni a "vállalkozó" milliárdos valamint a magamutogató csicskák-micikék hadát is (14 évesen kell az iPhone X mert lelki beteg lesz)! Belőlük nem lehet eltartani egy iparágat, lesz itt még sokkal kevesebb eladás is! -
kbyte1024
veterán
Osztom a véleményetek.S6edge-èm van de tökéletesen elég mindenre. Brutál,hogy elszálltak az árak,pedig megtehetnem,hogy drága telót vegyek.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
.Szaki.
addikt
válasz SkyLine3000 #14 üzenetére
"Van 21 éves telóm is, ami még mindig teszi a dolgát. "
Az nem semmi!
Nekem az első két telefonom Siemens A40 és Nokia 5110 voltak, de egyik sem működik már sajnos..A Siemens C62-met emlékszem 2011 környékén újra elő kellett vennem amikor meghalt a badás Samsungom és még nem érkezett meg a megrendelt Nokia és teljesen jól működött, az akksija is bírta két napot, ahogyan újkorában. Azóta egyik telefonom sem működik már ami a fiókban van.
"Gyanítom a G3am sem, pedig imádom."
Ha jól emlékszem Neked ez ráadásul már a második G3-ad nem? Mintha előtte lett volna egy 2/16-os is, de lehet az egy másik régi motoros volt.
-
laabom
tag
Szintén így vagyok vele. Note 4 et használok. Most múlt decemberben 3 éves, amíg működni fog addig nem valószínű hogy lecserélem. Annó megjelenés után pár hónapra vettem olyan 180 körül, most a note 8 decemberben majdnem a duplája. Azért kicsit durva szerintem. Igazból most még egy középkategóriás telefont még mindig ver egy 3 éves csúcskészülék szóval akkora fejlődés nincs. Szerintem én már ilyen árak mellett nem fogok felső kategóriás telefont venni de majd elválik
-
judas13
addikt
-
SkyLine3000
addikt
A Siemens SL45i-mben még mindig az eredeti akksi van, pedig 2001-ben vettem. Ha kell, még mindiog napokat elmegy egy töltéssel. Párszor már kihúzott a fekáliából. És akkor még nem is beszéltem a többi múzeumi darabomról. A mai telefonok mikor fognak ennyit kibírni? Soha. Gyanítom a G3am sem, pedig imádom.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz SkyLine3000 #14 üzenetére
Most rendeltem haverom Nokia 3310-esébe akkumulátort...
Ő sem emeli a statisztikát.Azt mondja,kőművestelefonnak a legjobb.Igaza van...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
SkyLine3000
addikt
válasz Juhaszatti #12 üzenetére
Azért már évek óta nem kevés olyan mobil van, ami bőven kivált egy kompakt gépet. Átlagfelhasználásra fölösleges több. Művészi fotókat meg céleszközzel kell lőni. Amióta G3mam van, alig használtam a kompaktot. Semmi értelme.
Sztem meg nagyon túl van hájpolva a mobiltelefon. Már most is sokkal többet tudnak, mint amire egy átlagembernek szüksége van. Lassan nem lesz hova fejlődni. Csak kínjukban tesznek majd bele ezt-azt, hogy legyen mivel eladni az újat. Nem kell csodálkozni, ha esetleg kevesebb mobil fogy. Sztem lassan leesik az embereknek, h fölösleges évente cserélgetni. Én sem teszem. Van 21 éves telóm is, ami még mindig teszi a dolgát. -
judas13
addikt
Egyetértek én is.
Jómagam mondjuk pont év végén vettem új telefont de belátható időn belül ami kb 2 év alapon nem is szándékozom lecserélni ezt, pedig "csak" egy középkategóriás (Xiaomi A1) de így sem használom ki a funkcióit egyáltalán.
Tehát a jövőben jöhetnek nekem a 6 db hátlapi kamerás, már becsszóra keretnélküli,10 GB-os, 100K-s tabletet megszégyenítő óriás kijelzős de valahol 0 aksi idővel rendelkező autó árában mért csodáikkal, de kösziszépen én már ezt a parasztvakítást nem kérem!
Mert csak úgy simán nem.[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Juhaszatti
addikt
A kamerát mondtad, de azért abban elég komoly újítás várható, a változtatható rekesszel. Jobb kijelző-előlap arány, AI chip, 3D arcfelismerés annak akit ez izgat, és a pletykák szerint valamivel nagyobb akksi. A szokásos RAM/procierő növelésen túl. Ennyi újítás jut eszembe csak nekem is, S8 Plusról biztosan nem váltanék én sem. S7 Edgem van így azért már meggondolom, de így sem égető.
-
<Lacy85>
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Én meg G3-at használok 2 éve és eszem ágában sincs váltani. Totál nem érdekelnek az új telók, meg úgy általában egyik sem. Ami van, tökéletesen kiszolgál. A telefonteszteket is itt a MA-n kb fél perc alatt átfutom...
Nincs semmi innováció. De nekem nem is kell a sok parasztvakítás. Csak a kijelző méretét növelik továbbra is (de minek?), meg a kamerák számát (azt is minek?). Számomra ez már csak kínlódás...[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Igen, elértünk egy olyan szintre ami már meghaladja a legtöbb ember ingerküszöbét... Idén esélyes, hogy a többi gyártó is be fog figyelni a 300.000-es kategóriába a csúcstelókkal nem csak az alma - ez már azért durva... És messze nincs olyan fejlődés (innováció) ami indokolná az ilyen mértékű drágulást.
-
Bossyy
tag
Két darab közel 3 éves telefont használok: Samsung S6 és HTC A9. Mindkettőn 7-es Android fut (hardveresen jó eséllyel a 8-ast is elbírnák), tehát többé-kevésbé még mindig naprakészek és hibátlanul működnek. Bár már régen kifutott modellek, mégsem érzek semmi késztetést arra, hogy lecseréljem őket, egyszerűen egy új készülék nem nyújt annyival többet, hogy százezret, százezreket beruházzak. Nem látok olyan jelentősebb innovációt az újabb készülékekben sem , ami miatt megnyitnám a pénztárcám. Én sem fogom mostanában pörgetni a mobiltelefon piacot :-)
[ Szerkesztve ]
-
Landro
tag
Lehet, hogy az Other vendorok kiszállításának bő 40 milliós csökkenése jobban hatott a piacra, mint az Apple 1 milliós csökkenése.
-
janeszgol
félisten
Nem bánom, hogy az embereknek nem ez a legelső gondolata, ha ajándékozni szeretne. Nagyon hasznosak az okosteelfonok, de mára már megkopott a varázsuk.
-
MCGaiwer
addikt
nem meglepő: közel 0 innováció mellett emelkedő árak.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest