- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #28 üzenetére
Igen, az utóbbi idők tapasztalatai nekem is azt mutatják, hogy nagyon max 2 évre terveznek egy telefont, sőt nekem sajnos max egy évig mentek, a mostanimmal kapcsolatban viszont optimista vagyok, már két éves és komolyabb gondok nem voltak, úgy érzem még 1-1.5 év van benne. Remélem a G3-ak is hozni fognak minimum ennyit!
gusthy
Ez jó.
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #26 üzenetére
Anno én is szemeztem a G3-mal, nagyon jó és egyedi telefon.
Én az időtállóságra úgy készültem fel, hogy életemben először vettem a telefonomra egy bőrtokot..
-
.Szaki.
addikt
válasz
kbyte1024 #21 üzenetére
Én ugyanígy vagyok az i5S-el. Semmi értelme lecserélni.
Most kíváncsiságból megnéztem, hogy mit mennyiért tudnék kihozni a szolgáltatómtól - így persze az egyedi ajánlat nem látszik - és egy olyan ajánlatot nem láttam, amire azt mondanám, hogy best buy...sőt, a X 64GB 316.000 Forintos árán egyenesen felkacagtam.
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
"Van 21 éves telóm is, ami még mindig teszi a dolgát.
"
Az nem semmi!
Nekem az első két telefonom Siemens A40 és Nokia 5110 voltak, de egyik sem működik már sajnos..A Siemens C62-met emlékszem 2011 környékén újra elő kellett vennem amikor meghalt a badás Samsungom és még nem érkezett meg a megrendelt Nokia és teljesen jól működött, az akksija is bírta két napot, ahogyan újkorában. Azóta egyik telefonom sem működik már ami a fiókban van.
"Gyanítom a G3am sem, pedig imádom.
"
Ha jól emlékszem Neked ez ráadásul már a második G3-ad nem? Mintha előtte lett volna egy 2/16-os is, de lehet az egy másik régi motoros volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 40 millióval kevesebb okostelefont szállítottak le 2017 végén, mint egy évvel korábban, bár a piac tavaly így is növekedett.
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Windows 11
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest