- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #28 üzenetére
Igen, az utóbbi idők tapasztalatai nekem is azt mutatják, hogy nagyon max 2 évre terveznek egy telefont, sőt nekem sajnos max egy évig mentek, a mostanimmal kapcsolatban viszont optimista vagyok, már két éves és komolyabb gondok nem voltak, úgy érzem még 1-1.5 év van benne. Remélem a G3-ak is hozni fognak minimum ennyit!
gusthy
Ez jó.
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #26 üzenetére
Anno én is szemeztem a G3-mal, nagyon jó és egyedi telefon.
Én az időtállóságra úgy készültem fel, hogy életemben először vettem a telefonomra egy bőrtokot..
-
.Szaki.
addikt
válasz
kbyte1024 #21 üzenetére
Én ugyanígy vagyok az i5S-el. Semmi értelme lecserélni.
Most kíváncsiságból megnéztem, hogy mit mennyiért tudnék kihozni a szolgáltatómtól - így persze az egyedi ajánlat nem látszik - és egy olyan ajánlatot nem láttam, amire azt mondanám, hogy best buy...sőt, a X 64GB 316.000 Forintos árán egyenesen felkacagtam.
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
"Van 21 éves telóm is, ami még mindig teszi a dolgát.
"
Az nem semmi!
Nekem az első két telefonom Siemens A40 és Nokia 5110 voltak, de egyik sem működik már sajnos..A Siemens C62-met emlékszem 2011 környékén újra elő kellett vennem amikor meghalt a badás Samsungom és még nem érkezett meg a megrendelt Nokia és teljesen jól működött, az akksija is bírta két napot, ahogyan újkorában. Azóta egyik telefonom sem működik már ami a fiókban van.
"Gyanítom a G3am sem, pedig imádom.
"
Ha jól emlékszem Neked ez ráadásul már a második G3-ad nem? Mintha előtte lett volna egy 2/16-os is, de lehet az egy másik régi motoros volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest