- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz SkyLine3000 #28 üzenetére
Igen, az utóbbi idők tapasztalatai nekem is azt mutatják, hogy nagyon max 2 évre terveznek egy telefont, sőt nekem sajnos max egy évig mentek, a mostanimmal kapcsolatban viszont optimista vagyok, már két éves és komolyabb gondok nem voltak, úgy érzem még 1-1.5 év van benne. Remélem a G3-ak is hozni fognak minimum ennyit!
gusthy
Ez jó.
-
.Szaki.
addikt
válasz SkyLine3000 #26 üzenetére
Anno én is szemeztem a G3-mal, nagyon jó és egyedi telefon.
Én az időtállóságra úgy készültem fel, hogy életemben először vettem a telefonomra egy bőrtokot..
-
.Szaki.
addikt
válasz kbyte1024 #21 üzenetére
Én ugyanígy vagyok az i5S-el. Semmi értelme lecserélni.
Most kíváncsiságból megnéztem, hogy mit mennyiért tudnék kihozni a szolgáltatómtól - így persze az egyedi ajánlat nem látszik - és egy olyan ajánlatot nem láttam, amire azt mondanám, hogy best buy...sőt, a X 64GB 316.000 Forintos árán egyenesen felkacagtam.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz SkyLine3000 #14 üzenetére
"Van 21 éves telóm is, ami még mindig teszi a dolgát. "
Az nem semmi!
Nekem az első két telefonom Siemens A40 és Nokia 5110 voltak, de egyik sem működik már sajnos..A Siemens C62-met emlékszem 2011 környékén újra elő kellett vennem amikor meghalt a badás Samsungom és még nem érkezett meg a megrendelt Nokia és teljesen jól működött, az akksija is bírta két napot, ahogyan újkorában. Azóta egyik telefonom sem működik már ami a fiókban van.
"Gyanítom a G3am sem, pedig imádom."
Ha jól emlékszem Neked ez ráadásul már a második G3-ad nem? Mintha előtte lett volna egy 2/16-os is, de lehet az egy másik régi motoros volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest