- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
taylordaichi #33 üzenetére
az elmult idoszakbeli teljesitmeny ugras es mostani kezdodo varhato kilaposodas miatt szerintem ez ismet novekedni fog.
-
kchris78
veterán
Egyetértek. Én megvettem az X-et early adopter és geek-ként de a cég ahol dolgozok 2 évre vette úgyhogy ez fog megakadályozni hogy idén kb fölöslegesen cseréljem le... A telefonok elértek arra a szintre hogy mindenkinek fusson megfelelően a Droid, fusson rajta tűrhetően a meglehetősen szarul megírt Fácse és messenger (meg a többi közösségi szutyok a fácse mellett az átlagembernek úgyis csak ez kell kiindulási pontként), úgyhogy akinek nem ez az "élete" hobbija az nem fogja cserélni évekig. Mint ahogy meglehetősen nagy tehetetlenséggel terjedtek el annak idején az első pár évben az okostelefonok is - én már évek óta használtam az első fajta okostelefonokat: Windows CE / symbian / HTC HD és a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Futás, futópályák
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest