- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #28 üzenetére
Igen, az utóbbi idők tapasztalatai nekem is azt mutatják, hogy nagyon max 2 évre terveznek egy telefont, sőt nekem sajnos max egy évig mentek, a mostanimmal kapcsolatban viszont optimista vagyok, már két éves és komolyabb gondok nem voltak, úgy érzem még 1-1.5 év van benne. Remélem a G3-ak is hozni fognak minimum ennyit!
gusthy
Ez jó.
-
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #26 üzenetére
Anno én is szemeztem a G3-mal, nagyon jó és egyedi telefon.
Én az időtállóságra úgy készültem fel, hogy életemben először vettem a telefonomra egy bőrtokot..
-
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
+1
-
Benetnes
tag
válasz
SkyLine3000 #9 üzenetére
Meg tudlak érteni jelenleg egy majd 3 éves Lg G4-et használok egy Mate 9 társaságában, kb fele-fele arányban! A G4 Nougat-on pörög-forog az üzemidőn kívül nincs semmi baja! Lecserélném de minek?
Egy Samsung Note 8 300-ért vagy egy iPhone X 400-ért kb 1-2 másodpercel gyorsabban nyit meg alkalmazásokat az értékéhez képest dupla áron! Vicc.....Elértünk arra a szintre egyébként, hogy az átlagemberek ilyen jellegű szükségletei maximálisan ki vannak elégítve, nem akarnak és nem is fognak telefon venni minden évben! Amire nekik kell arra tökéletesen megteszi egy bármilyen alsó/középkategóriás a következő 3-4 évre, akár hosszabb távra is! Egy J5 2017 volt nálam a napokban mert rosszalkodott, de komolyan mondom egy átlag embernek bőven sok amit tud, mindezt úgy hogy szép is meg csak 60-ezer!
Már csak a fanatikus vagy geek réteget érdekli a csúcskategória és sajnos ide kell még sorolni a "vállalkozó" milliárdos valamint a magamutogató csicskák-micikék hadát is (14 évesen kell az iPhone X mert lelki beteg lesz)! Belőlük nem lehet eltartani egy iparágat, lesz itt még sokkal kevesebb eladás is! -
.Szaki.
addikt
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
"Van 21 éves telóm is, ami még mindig teszi a dolgát.
"
Az nem semmi!
Nekem az első két telefonom Siemens A40 és Nokia 5110 voltak, de egyik sem működik már sajnos..A Siemens C62-met emlékszem 2011 környékén újra elő kellett vennem amikor meghalt a badás Samsungom és még nem érkezett meg a megrendelt Nokia és teljesen jól működött, az akksija is bírta két napot, ahogyan újkorában. Azóta egyik telefonom sem működik már ami a fiókban van.
"Gyanítom a G3am sem, pedig imádom.
"
Ha jól emlékszem Neked ez ráadásul már a második G3-ad nem? Mintha előtte lett volna egy 2/16-os is, de lehet az egy másik régi motoros volt.
-
judas13
veterán
válasz
SkyLine3000 #17 üzenetére
LOL
-
punky10
addikt
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
Most rendeltem haverom Nokia 3310-esébe akkumulátort...
Ő sem emeli a statisztikát.Azt mondja,kőművestelefonnak a legjobb.Igaza van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest