- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTommi
aktív tag
válasz
#96302336 #43 üzenetére
Na most akkor én tapsikolok neked egyet
Annak idején vitáztunk a Z2 képeiről és győzködtek, hogy az S5 és az Iphone5, de leginkább a G3 mennyivel előrébb vannak. Aztán a G4 nél és az S6 nál is előjöttek szép fotók, főleg éjszaka és innentől meghalt mindenki, aki nem G4-el vagy S6 tal, vagy Iphone 6 -tal fotózottAz éjszakai állványos fotók tényleg sokkal jobbak, de a nappali felvételek szerintem semennyivel sem. Ellenben a Sony az audióban és az üzemidőben is magasan verte mindegyiket. A szoftver frissítéseik baromi jól sikerültek a Z szériára, szemben a Samu idétlenkedéseivel. Én ugyan csak olvastam meg hallomásból szereztem infókat, de a Sony-knál mindig csak és kizárólag a kamera miatt sajnálkoztak, tudomást sem vettek a csomó jó kis hasznos ficsőrről.
Én maximálisan elégedett vagyok a Z2és aZ5c fotókkal. És ha rosszabb is, mint más készülékek esetében, annyival nem, mint amennyire mondják.
Willamgranttel pedig osztom az összeesküvés elmélet dolgot. Tény, hogy nem nagyon van értelmes magyarázat arra, hogy a legjobb szenzorból miért nem hozzák ki a legtöbbet? -
Ricardo
titán
válasz
#96302336 #43 üzenetére
"Azt kéne végre a sok mobil fotósnak belátni, hogy picsányi objektívvel, agyonnyomott össz. vissz. 3mm teljes kamera mérettel nem lehet normális képeket csinálni. egyikkel sem, nincs kivétel."
Nem is várja el senki hogy profi fényképezőgépeket megszégyenítő képet készítsen. Annyit hozzanak ki belőle amennyit a többiek.
-
Ricardo
titán
válasz
#96302336 #25 üzenetére
"Jó képeket csinál, csak tudni is kéne használni."
Akkor szinte senki nem tudja használni. Az összes teszten alul maradnak a konkurenciával szemben. Mindezt úgy, hogy szinte az összes gyártó az ő szenzorukat használja
Nem rosszak a telefonjaik, de fényképek terén bizony van hova fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- LED világítás a lakásban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest