Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTommi
aktív tag
válasz
üzenetére
Na most akkor én tapsikolok neked egyet

Annak idején vitáztunk a Z2 képeiről és győzködtek, hogy az S5 és az Iphone5, de leginkább a G3 mennyivel előrébb vannak. Aztán a G4 nél és az S6 nál is előjöttek szép fotók, főleg éjszaka és innentől meghalt mindenki, aki nem G4-el vagy S6 tal, vagy Iphone 6 -tal fotózott
Az éjszakai állványos fotók tényleg sokkal jobbak, de a nappali felvételek szerintem semennyivel sem. Ellenben a Sony az audióban és az üzemidőben is magasan verte mindegyiket. A szoftver frissítéseik baromi jól sikerültek a Z szériára, szemben a Samu idétlenkedéseivel. Én ugyan csak olvastam meg hallomásból szereztem infókat, de a Sony-knál mindig csak és kizárólag a kamera miatt sajnálkoztak, tudomást sem vettek a csomó jó kis hasznos ficsőrről.
Én maximálisan elégedett vagyok a Z2és aZ5c fotókkal. És ha rosszabb is, mint más készülékek esetében, annyival nem, mint amennyire mondják.
Willamgranttel pedig osztom az összeesküvés elmélet dolgot. Tény, hogy nem nagyon van értelmes magyarázat arra, hogy a legjobb szenzorból miért nem hozzák ki a legtöbbet? -
TTommi
aktív tag
Most nem azert, de ez az egesz hir gruz sajtoinformaciokra epit. Ez nem annyira meggyozo szamomra. Inkabb varjuk ki a veget es ne idegesitsuk magunkat foloslegesen. Amugy az XZ fel eve jott ki, es ha be is mutatnak az MWC- n az uj csucsot, majusnal hamarabb ugyse kerulne ertekesitesbe. Lehet olyan taktika is, hogy megnezik mit csinalt pl az LG, es a Huawei es ahhoz merten modositanak meg egy kicsit. Bar igazam lenne...

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az éjszakai állványos fotók tényleg sokkal jobbak, de a nappali felvételek szerintem semennyivel sem. Ellenben a Sony az audióban és az üzemidőben is magasan verte mindegyiket. A szoftver frissítéseik baromi jól sikerültek a Z szériára, szemben a Samu idétlenkedéseivel. Én ugyan csak olvastam meg hallomásból szereztem infókat, de a Sony-knál mindig csak és kizárólag a kamera miatt sajnálkoztak, tudomást sem vettek a csomó jó kis hasznos ficsőrről.