- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTommi
aktív tag
válasz
#96302336 #43 üzenetére
Na most akkor én tapsikolok neked egyet
Annak idején vitáztunk a Z2 képeiről és győzködtek, hogy az S5 és az Iphone5, de leginkább a G3 mennyivel előrébb vannak. Aztán a G4 nél és az S6 nál is előjöttek szép fotók, főleg éjszaka és innentől meghalt mindenki, aki nem G4-el vagy S6 tal, vagy Iphone 6 -tal fotózottAz éjszakai állványos fotók tényleg sokkal jobbak, de a nappali felvételek szerintem semennyivel sem. Ellenben a Sony az audióban és az üzemidőben is magasan verte mindegyiket. A szoftver frissítéseik baromi jól sikerültek a Z szériára, szemben a Samu idétlenkedéseivel. Én ugyan csak olvastam meg hallomásból szereztem infókat, de a Sony-knál mindig csak és kizárólag a kamera miatt sajnálkoztak, tudomást sem vettek a csomó jó kis hasznos ficsőrről.
Én maximálisan elégedett vagyok a Z2és aZ5c fotókkal. És ha rosszabb is, mint más készülékek esetében, annyival nem, mint amennyire mondják.
Willamgranttel pedig osztom az összeesküvés elmélet dolgot. Tény, hogy nem nagyon van értelmes magyarázat arra, hogy a legjobb szenzorból miért nem hozzák ki a legtöbbet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest