Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Jók lesznek biztos, és melegedésileg is
-
frensys
tag
na most mivan,miért nem ir senki?
-
frensys
tag
nem akarok senkit megbántani,de ez egy nagy marhaság hogy kiment már a 775!Egyrészt még árulják mindenhol,másrészt meg nem halt ki,sőőt,nem csak irodai meg ilyenekre jó,egy nagy túrót,egy core 2 duo 2600-as átlag cpu,egy nvidia gts 250-el vagy egy ati 4870-el simán minden mai játékot visz(kipróbáltam teszteltem nagyfelbontásban is)!
Úgyhogy ennyit a vészmadár macskajancsikról!
Csak azért mert kihozták az 1156 meg az 1366-os cpukta,nem kell megvenni őket horribilis áron(40-80 ezer forint) meg az alaplap is nagyon drága,tök felesleges.
-
BMWFan
senior tag
És ez kb mennyi lesz?
-
kisza25
félisten
netbookból is csak amiatt választottam ddr3-mast, mert annak jobb a fogyasztása, idle 8,5órát bír a gépem aksiról, nettel 6 és fél 7 órát, nem tudom, mennyi köszönhető a ddr3 kisebb fogyijának, de itt már minden számit, hiszen idle 5,5W-ot eszik az egész gép minimum fényerő mellett
-
ViZion
félisten
Ja, én nemrég bővítettem DDR II-t a gépemben... fájt. DDR 1-et meg vadászni kell, ha vkinek az kell, és nem akar gépet cserélni.
Tuningban igazad van, átlag usernek csak plussz zaj és wattok, mai átlag konfigon minden elketyeg -a csúcs játékok, és néhány spéci app kivételével.
Nem hinném, hogy számít pl. a zipelésnél +5-10% időben, nekem jobb, ha kussol a venti -
kisza25
félisten
nahát végre minden gépemben DDR3 feszít (asztali és netbook) erre püf neki
sokan írtátok, hogy mekkora lehúzás a váltás, én 2x2GB DDR2-öt 13500Ft ért vettem, 18eFt ért adtam el egy év múlva és 16eFt ért vettem 2x2GB DDR3-mat, ennyit a lehúzásról,
a gép amire váltottam 4x erősebb és 25eFt om bánta miután eladtam mindent az előzőből,
aki most vesz DDR3-mat az többért fogja tudni eladni 1-2 év múlva szinte tutira mondom,
tuning ramnak szerintem sok értelme nincs, mert az én samsung 1333Mhz-es cl9 es ramjaim simán mennek 1600Mhz cl8-ban és 1800Mhz-et cl9-ben
sebességben nem sokat lehet belőle profitálni -
PH-User
addikt
A rizsfalók ismét alkottak valamit.
A DDR2-m már csak nagypapa lesz... -
GeoPhoto
tag
Szia!
Én itt pusztán a fogyasztásra reagáltam
Amúgy a router meg egy green HDD maradhat 15W alatt, de ez részletkérdés, csak azt nem értem miért is plusz 18k? Ha NAS-ként fogod fel, akkor csak a külső ház a plusz pénz, mert annyival kevesebb hely kell a gépedbe, meg esetleg a router árának a többlete tehát kb. 10e Ft.
A letöltés pedig majdnem ugyanolyan kényelmes, mint ha a saját gépeden csinálnád, legalábbis a free Transmission remote klienssel. A geekek még azt is megcsinálták, hogy RSS-ből automatikusan felvegye a dolgokat.
A sebességben igazad van, a routeres megoldás lassú, ezért is használok most Atomos gépet, igaz az HTPC is.
-
ViZion
félisten
Én is így vagyok vele. Jelenlegi deszkában 2 magos proci, amit -ha lesz kis plussz melóm- cserélhetek 4-6 magosra. Közben elketyeg vele a 6 GB DDR II RAM...
Photoshopra, 3D progikra elég. Játékra elég, bár ugye ott a VGA a meghatározóbb.
Szal. én is maradok az "elavult" AMD lapomnál, majd 2 év múlva cserélek.A fogyasztáshoz meg annyit (fentebb ezt tárgyalták, csak nem akarok újabb hsz-t kezdeni), hogy Giga biosokon is hegesztenek folyamatosan, új CPU-val az újabb prociknál Cool'n'Quiet, meg a magkikapcsolós marhaság is támogatott... C'n'Q szépen felezi a sebességet nálam is.
Letöltésre meg NEM egy munkára/játékra szánt gépet kell 24/7-ben üzemeltetni, ennyi.
-
priti
addikt
Mérhető. Ha van egy ezredmiliméteres karc egy sík felületen az is mérhető, de attól az még sima. A DDR3 most eleve jobb, mint kellene, kvázi felesleges a magas órajel. Sokminden történhet ennyi idő alatt, de procit is minek? kinek? meg hova jobbat? Ott is ez van. ...érted... Ha nincs mögötte szoftver nehéz lesz tömegeknek eladni. WinRAR marketing? ...uncsi már
-
GeoPhoto
tag
De ha nem távfűtéses lakásban laksz, akkor a plusz fogyasztás nem vész kárba
Persze általánosságban igaz, hogy érdemesebb alacsonyabb fogyasztású gépet venni, ha tényleg éjjel-nappal megy, de általában nem olcsóbbak, és néhány elvetemült letöltőn kívül kevesen használnak napi 24 órában gépet. Letöltéshez pedig elég lehet egy nas vagy okos router, az a 10W fogyasztásával akár 2-3 év alatt kitermeli az árát.
-
törölt tag
Ennek a vitának semmi értelme nincsen:
hogy melyik éri meg jobban intel/Amd, melyik fogyaszt kevesebbet, meg 8 év alatt +400000Huf áramszámla...főleg a legyeket hagyjátok már békén.Egyik platform sem halott... i286-on is elfut egy egész raktárprogram, és arra pont elég is.
Lehet hogy már megevett élete során legalább 800000Huf-nyi áramot, mégsem lesz lecserélve egy sokkal korszerűbb gépre...Akkor sokkal jobban jársz ha minden héten megveszed a legújabb trendit, ha azt írják hogy 10W-al kevesebbet fogyaszt mint a múlthéten megjelent...
-
Blase19
tag
A 775 nem fogyaszt kevesebbet mint a am3+x2 konfig. A mai gépeknek sokkal jobb energiamenedzsmentje van. Te 8 évre veszel gépet, én azt mondom vegyél 2 évre és jelentősen kevesebb pénzből fejlesztheted a 2 év elteltével. A halkség pedig abszolút szubjektív és irreleváns. Egy am3-as gép is lehet nagyon halk.
A linkelt fórumon tényekkel alátámasztott állításaik vannak. Sok olyan ember is megfordult már ott akinek alacsony költségvetűsű gép kellett, olyan igényekkel mint Neked. teljesen jól kijöttek egy am3-as deszkával és egy x2-es procival.
Az előnyökről pedig. Ha nem tudod belátni, hogy a mai szemmel nézve korszerő platform fejletteb mint egy 4 éves, akkor azt állítod hogy 4 év alatt nem fejlődtünk. Sok olyan újítás született már azóta ami akár a te igényeidet is kisegíti. Most hiába írnám hogy vegyél fusion aput (Liano) és akkor nem kell diszkrét vga és van dx11 meg webgl uvd3.0 opengl es 2.0 ha Neked arra nincs szükséged. Nem tudom milyen technolódiai elvárásaid vannak, de az biztos hogy egy am3-as gép többet tud mint egy 775-ös, később fejelszthető, ugyanúgy lehet halk, keveset fogyaszt.(#105) Srodney: Ha most vásárolnék gépet, én is megvárnám amíg jön az am3+, illetve bulldozer
-
Blase19
tag
a szemszög teljesen új gép vásárlása volt. Nyílván használható lesz, de szerintem nem éri meg az árát. Csak azt mondom ha már teljesen új gép, akkor lehet am3 is, és ugyanúgy olcsón ki lehet jönni, az előnyei pedig kézzel foghatóak. ettől függetlenül jó lehet a 775 is bizonyos feladatokra.
-
Srodney
senior tag
hát nagyon lertad a régi foglalatokat...nemkéne,mert amire manapság még vásárolnak s370es gépet arra meg pláne jó még a s775 is,ugyhogy haggyjuk ezt a "halott" dolgot,mert marhára nem hallott semmmi ami elindul és programot futtat,szóval kicsit más szemszögből nézd a dolgokat....
-
Srodney
senior tag
válasz
DeathAdder #16 üzenetére
hát az relatív....lesznek majd olyan programok meg játékok hogy libafos lesz a jelenlegi csúcsgép is....
-
Blase19
tag
De miért kéne választani am2 vagy 775 között? 50-60k-ból kijössz egy am3-as rendszerrel ddr3-as memóriával. A napokban léptünk be a rendszerszintű integráció korába könyörgöm, felesleges egyáltalán beszélni am2-ről meg 775-ről. Nézz be a milyen gépet vegyek topikba és ott add elő hogy 775 még mindig él. Hülyeség, abból a pénzből amit arra költesz, vehetsz egy korszerűbb, később is fejelszthető gépet. A 775 egy halott platform.
-
mrhitoshi
veterán
És én még csak DDR2-t használok,úgy érzem, hogy a legközelebbi memória váltás már csak DDR4-re lesz.
-
csongi
veterán
Én úgy gondolom, hogy akinek jelenleg ddr2-es AM2+ rendszer van az simán kiblekkeli a ddr3-at és léphet ddr4 rendszerbe. Ez lga775 nél már macerásabb, mert egy régebbi chipesnél nem támogat újabb C2D procikat. Az én kis 770+ Lapomon is lassan eljár az idő, ha már el nem járt, de az X6-os procikat is támogatja.
-
lee56
őstag
Kicsit mintha homályos lenne a látásod, próbáld meg a világot az intel inside feliratu szemüveg nélkül szemlélni, hátha kitisztul
Pl. az én anno 5 éve am2-nek indult azóta am2+os alaplapomba (M2N-E) pl. a phenom2 X4-ek is mennek, tudom elképzelhető 4magos egy régi LGA775ös alaplapon is, de le merném fogadni hogy az elég ritka dolog, és mint az, kétlem hogy nagyon olcsó lenne, ha már ezzel is próbálsz érvelni.. A kevesebbet fogyaszt kijelentés szintét sántít ugyanis mennyi lehet a különbség Core2 és egy (8éves!) K8as athlon64 között ~30-40Watt, egy athlon2/phenom2 és core2 között meg kb semmi.. A lényeg hogy régi elavult 775ös alaplapra építeni új gépet ugyanolyan hülyeség, mint only K8at támogató AM2-re, pont.
A DDR-IV meg akár ma is jöhetne, szivesen kihagynám a III-at
-
törölt tag
Érezhető hatása egyik új szabványnak sincs a fogyasztáscsökkenésre, úgy ámblok.
Azét mert mindig nő az órajel is, és így a memóriavezérlő többet eszik, mondhatni sz@rnak egy pofon.
Engem jobban idegesítenek a 10 órajelciklus fölötti késleltetések. T2-es Comand Rate...DDR-400
CL-2-2,5 T1DDRII-800
CL-4-5 T2DDR3-1333
CL-7 T1DDR3-1600
CL-7-8 T2DDR3-2000
CL-9-10 T2DDR4-2133
CL-10-11 T3???Egyetlen dolog ami miatt gyorsabbnak érzed a gépet az a CPU-tuning, a memóriának egységnyi marad a teljesítménye, csak a cpu-memóriavezérlője olvas/ir gyorsabban...
-
kurtuzov
senior tag
Samsungról csak annyit, emlékszem még a '80-as években a még fénykorát élő SKÁLA áruházak kezdték el forgalmazni a Samsung és a GoldStar készülékeket.
A Soroksári úti (most már lebontott) SKÁLA telepen hegyekben álltak a garanciában visszahozott javításra váró készülékek, képcsöves TV-k, VHS lejátszók, mikrosütők.
Borzasztó minőség volt, egy-két szállítmány meg kiváló.
Mentek is a telexes egyeztetések, de nem igazán értették egymást. Le is írták akkor a koreaiakat, eltelt pár év aztán meg itt tartunk. Pontosabban mi itt, ők meg... -
kenwood3
addikt
úristen ddr4
, én még 3-ra se váltottam és itt a 4 lassan
! Megint lesz mivel lehúzgálni az emberkéket ! 1általán vajon van erre szükség
???
-
kurtuzov
senior tag
Elhúzták előttem is a mézes madzagot. Ez a 2012-es (jó elég tág) bevezetési időszak jól hangzik. Én kivárom.
A mostani HP 6710b notiban 2x1Gb DDR2 667MHz-es dual channel RAM munkára bőven elég.
Ez az új szabvány nagyságrendekkel kevesebbet fog fogyasztani - ez nekem fontos.
Nemcsak a Fusion belépőszíntű rendszerei fognak 10+ órás üzemidőt nyújtani, hanem komolyabb teljesítményű eszközök is - remélem.Nem utolsósorban talán natív USB 3.0 támogatás lesz már a DDR4 szabványra épülő chipsetekben.
-
priti
addikt
Teljesen felkavart a hír. Annyira számít az i7-es konfigom teljesítményét nézve, hogy a memória órajele éppen mennyi, hogy őrület ! A cl8-cl9 is olyan döbbenetes különbséget produkál, hogy az már vágyfokozó. A memória fogyasztása ügydöntő a teljes számítógép fogyasztásának tükrében, szóval elképesztő változás lesz ez is. Tisztára oda vagyok. DDR4... most hogy fogok tudni aludni, amíg meg nem vásárolhatom a 4x4GB quadro channel kitemet?
-
Findzs
addikt
régóta nem számít a memória sebessége (kivétel a tuning)
ddr2 800 -as rendszeremet cseréltem ddr3 1600 -ra de a memória terén semmi gyorsulást nem lehet érzékelni
a ddr2 még mindig jónak mondhatóegyedül a fogyasztás az ami miatt figyelemre méltó
-
-
csucsbicep
nagyúr
Én még ddr2-öt használok. Le vagyok maradva?
-
csongi
veterán
Egy megerősítés, hogy kihagyhatom a ddr3-at.
-
DaveJr
őstag
Ha úgy vesszük az AM2 még mindig él hiszen a lábak száma változatlan maradt ha jól tudom. Csak a támogatott procik és a memóriák között van különbség.
AM2 -DDR2 + HT2.0
AM2+ - DD2 + HT3.0
AM3 - DDR2 + DDR3 itt már azért van változás mert a foglalat 941 a proci meg csak 938 lábas -
TeeBee73
veterán
válasz
SpongyaBob #63 üzenetére
Dettó.
-
ViZion
félisten
Én örülnék ha a fogyasztás csökkentése lenne az elsődleges.
-
Manbal
senior tag
válasz
Salvador20 #24 üzenetére
A DDR3-nak csak a 3 csatornás memóriavezérlővel van értelme, de akkor nagyon (core i7)
-
Nem lesz rossz a fogyasztása. 20nm? Ez lehet?
-
SpongyaBob
veterán
Nem tudom Ti hogy vagytok vele de Én teljesen jól elvagyok a DDR2-vel..
-
Fr3eWar
őstag
4ghz és átlag 20-20-20-80 as időzítés vagy mi lesz itt?
-
Tomcat
őstag
Tegnap a 21:9-es TV szabvány, most meg ez. Remélem a Bulldozer-es gépemet először DDR3-ból fogom összerakni hogy aztán még egyet össze kelljen rakni DDR4 alapokon. Midegy nekik, a lényeg hogy jól lehúzzanak legalább egyszer egy évben.
-
ZIL
tag
Budget videókarikon nagyon el tudnám képzelni ezeket a chipeket.
-
Fairplays
aktív tag
válasz
norbijuzer #26 üzenetére
Mondasz valamit, ès az szerintem se húlyesèg... Jòl kitalàlják ezt az okosok!
-
kriszbon
őstag
Azért jó lenne már ha a DDR5-ös jönne, mert van aki most is ajánlja hogy DDR5-ös kártyához DDR5 memória foglalatos alaplap a legjobb.
-
törölt tag
AM2 - AM2+ - AM3 átmenet folyamatos kompatibilitással meg lett oldva. Ezért nem gyárt már senki AM2 lapot. Az AM2+ mindenféle probléma nélkül átvette a helyét, és még az AM3 procikat is kezeli egy ilyen lap (ha a gyártó így gondolja) LGA775 - LGA1366/1156 esetén ez bizony igencsak nem így van. Plusz ugye az intel szeret szórakozni a VRM specifikációkkal, ami miatt az semmit sem jelent, hogy maga a foglalat ugyan az-e. S370 esetén sem létezik olyan lap pl, ami minden s370-es procit képes lenne kezelni. A kezdeti LGA775-ös lapos se sok mindent érnek ha az ember C2Q-t akarna használni.
-
HyP3b0y
senior tag
Legalább alacsonyabb feszen érnek el ilyen magas frekvenciát, mert amiket olvastam DDR3ban a 2000 felettiekről...
Sztem nekem úgy cak-pak kimarad a DDR3, mire kiforrja magát a DDR4 addigra majd én is mindent leváltok
-
Szlovi
senior tag
Az Intel a Nehalem óta maximálja a RAM-nak adható feszültséget,most a Sandy Bridge még kevesebbet kaphat. 1.1-1.2V a RAM-nak,ugyanennyi a procinak ... ez a fejlesztés legjobbkor jön a majdani Ivy Bridge-hez.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Az alsó képen azt láthatjuk, hogy ezek a memóriamodulok már nem mennek tönkre a statikus kisülésektől
-
infectedmann
őstag
Nekem még DDR3-as RAM-on sem volt, de már DDR4-es prototípus van
El vagyok maradva mint a borravaló
Mondjuk már rég akartam fejleszteni csak a sosem volt annyira tele a pénztárca, hogy meg ejtsem ezt az upgrade-et.
-
törölt tag
A régebbi proci aztán nagyon sokat bírna profitálni a gyorsabb RAM-ból... Miközben a mai procik is simán ellennének DDR400-zal.
A RAM teljesítményét olyan szinten túlmisztifikálják sokan, hogy az már fáj. Teljesítmény szempontjából egy konfiguráció egyik legirrelevánsabb része. A lényeg, hogy legyen belőle elég.
-
Bakker, én még nem is tervezem a DDR3-at sem. Amikor a DDR2 a gépembe került akkor jöttek ki a 3-asok, de most még jobban le leszek maradva. Na de majd megmutatja pénzes pistike, neki DDR4 lesz és tolja a mem teszteket és harsogja: 0.5s-el gyorsabb a win 7 boot! Ámen!
-
Segal
veterán
válasz
#65675776 #36 üzenetére
Értelme se sok lenne mivel ha használni szeretnéd akkor mindenképp alaplapot kéne cserélni és akkor már érdemes lenne egy újabb generációsat venni hisz memóriát ugyis venni kell így is úgy is, a régi videókártya belemegy ebbe is abba is, max procit kéne cserélni szóval max annak lenne értelme aki mindenképp ragaszkodna egy régebbi procihoz de talán még akkor se...
-
Male
nagyúr
-
14adam
addikt
hát ez fail,holnap jön meg a másik kit cell shock ddr3-as ramom erre már itt a ddr4. Tudom van még időm cserélni de ezzel én is el leszek pár évig
-
Zofren
aktív tag
Majd az Asrock előáll egy alaplappal, ami a mostani procik mellé beteszi a DDR4-et.
Én bízok benne
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #24 üzenetére
Régi vezérlővel úgysem működne és szerintem teljesen logikus, hogy a biztonság kedvéért nem készítik fizikailag sem kompatibilissá az előző szabvánnyal.
Az egy másik kérdés, hogy mit érdemes megvenni. Ezt majd mindenki eldönti magának.
Már előre látom, hogy papíron tovább csökken a fogyasztás (ami helyes is), a gyártók viszont fél év után rekord méretű RAM hűtőkkel rukkolnak elő.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Salvador20 #5 üzenetére
Ezt a tili - tolizást én sem értem. Mért nem lehet a régi szabványmérethez igazodni, csak egy jobb lapkával és nyákkal, fejlesztett mikrocsipekkel. Ráírják hogy ddr4, és belemenne a ddr3 slotjába. sokkal felhasználóbarátabb, és az átállás sem lenne akkora majré. szerintem.
daa-raa: jól mutat az adatlapon
-
Male
nagyúr
válasz
Salvador20 #27 üzenetére
Felhasználás függő, hogy van-e hatása a nagyobb tempónak... ahogy az is, hogy mekkora mem. mennyiség ami még gyorsít, és mi az amit már nem is használsz ki.
A fogyasztás viszont jelentős előrelépés mindenképpen... és úgy tűnik ebben a DDR4 is szépet alakít még.
-
-
norbijuzer
csendes tag
szerintem ennek csak gazdaságossági okai vannak. nem vezetik be az új technológiát, amíg a régi nem hozta be a kifejlesztésébe ölt pénzhegyeket.
ha "végtelen" mennyiségű pénzt tudnának fordítani a fejelsztésekre, már hétköznapi lenne a holdra kirándulni
tényleg elképesztő, hogy mik vannak már, és mik lapulhatnak még a fiókokban, megfelelő forrásra és vezetői döntésekre várva... -
Male
nagyúr
Elképesztően megfogalmazta Abu ezt az elképesztő hírt erről az elképesztő memóriáról
Salvador20: Dupla sávszél ( ok, ez sokszor tényleg nem kell annyira ), jóval alacsonyabb fogyasztás, ha nem "terheled", akkor még jelentősebb energia spórolás... szóval de, a DDR3 azért hozott sokat.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Salvador20 #12 üzenetére
Igazából az új gép miatt lett csak DDR3, előtte nem nagyon fogdostam én sem. Ami a vicc, hogy a 2x2GB 1333MHz-s Geil Value-t vettem újonnan 10500 forintért. Ma meg a régi, használt 2x1GB-os 800MHz-s Geil Ultrát eladtam 8000-ért. Azért kicsit megdöbbentő...
(#14) zazahoho: szólj, ha megvan az új.
(#22) Laci.M: Már össze állt. Lásd: Google Nexus S
-
Laci.M
senior tag
Ha összeállna a Google és a Samsung könnyen meglenne pár éven belül a Terminátoros SkyNET szintű világcég
Viccet félre téve durva ez a Samsung siker pár év alatt bárhol, ahol megvetik a lábukat...
-
törölt tag
válasz
Salvador20 #5 üzenetére
Elég ha annyival, hogy a baleseteket megelőzendő csak a saját foglalatába lehessen beletenni.
-
Segal
veterán
Intel vonalon is legesleghamarabb 2012 végén lehet támogatott a ddr4 de inkább 2013 lesz szerintem belőle amd vonalon meg jó ha 2015 körül ők nemigazán szokták elkapkodni a dolgot főleg hogy ugye pont most fog jönni a bulldozer és várhatóan az is am2/3 szintü hosszan támogatott procifoglalat lesz míg az intel évente variálja pusztán sz*patásból.
Az első fecskék amúgy sem lesznek ár/tudás bajnokok tulajdonképpen DDR3 felsőkategória tudás lesz bennük minimum másfélszeres áron de az az 1.2 volt és 4 ghz az valami elképesztő. Bele se gondolok milyen szörnyetegek lesznek a pc-k 4-5 év múlva.... -
Boxi88
őstag
Hát itt van az első végre!
De 2012 még messze van, és az is biztos, hogy arany árba lesznek először...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A ddr3 még el se terjedt annyira, mire el fog terjedni úgy ahogy a ddr2, akkor fog majd jönni a ddr4.
-
DeathAdder
veterán
4GHz-es RAM-ok? nem lesznek rosszak
-
Воланд
titán
A Moore törvényt már régóta nem tartja a számítástechnika, mint iparág, pontosabban nem minden szegmense (például pont a ramok esetében nem tudják hozni a két évenkénti áramkörök összetettségének a duplázását), még az elején könnyű volt hozni az abban foglaltakat, manapság már koránt sem olyan egyszerű.
A szabvány értékeben szereplő feszültség és órajel nem rossz, főleg a mostani memóriákhoz képest.
-
MaUser
addikt
Ehhez a hírhez csak annyit tudok hozzászólni, hogy elképesztő.
-
8zabi
őstag
ez a cég egyre félelmetesebb
-
bartucc
addikt
Most kezdenek pofátlanul olcsók lenni a DDR3-ak, be is vásároltam 4Gb-ot, jó lesz photoshopra meg akármire, de egyelőre bőven elég a DDR3 mind kapacitásban, mint sávszélben.
-
Márton
nagyúr
időzítések?
-
zazahoho
őstag
válasz
Salvador20 #5 üzenetére
+1
lásd intel 1156-ról 1155-re -
Salvador20
őstag
Na most mennyivel tolták arrébb a kis mélyedést a ddr3-hoz képest? 2 milivel?
-
buherton
őstag
-
SLacus
csendes tag
és ezt melyik jövőbeni processzor(ok) mellé lehet majd venni? Még nem hallottam olyan jövőbeni processzor tervekről, melyek ezzel a memóriával fognak menni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest