Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Én is így vagyok vele. Jelenlegi deszkában 2 magos proci, amit -ha lesz kis plussz melóm- cserélhetek 4-6 magosra. Közben elketyeg vele a 6 GB DDR II RAM...
Photoshopra, 3D progikra elég. Játékra elég, bár ugye ott a VGA a meghatározóbb.
Szal. én is maradok az "elavult" AMD lapomnál, majd 2 év múlva cserélek.A fogyasztáshoz meg annyit (fentebb ezt tárgyalták, csak nem akarok újabb hsz-t kezdeni), hogy Giga biosokon is hegesztenek folyamatosan, új CPU-val az újabb prociknál Cool'n'Quiet, meg a magkikapcsolós marhaság is támogatott... C'n'Q szépen felezi a sebességet nálam is.
Letöltésre meg NEM egy munkára/játékra szánt gépet kell 24/7-ben üzemeltetni, ennyi.
-
kurtuzov
senior tag
Elhúzták előttem is a mézes madzagot. Ez a 2012-es (jó elég tág) bevezetési időszak jól hangzik. Én kivárom.
A mostani HP 6710b notiban 2x1Gb DDR2 667MHz-es dual channel RAM munkára bőven elég.
Ez az új szabvány nagyságrendekkel kevesebbet fog fogyasztani - ez nekem fontos.
Nemcsak a Fusion belépőszíntű rendszerei fognak 10+ órás üzemidőt nyújtani, hanem komolyabb teljesítményű eszközök is - remélem.Nem utolsósorban talán natív USB 3.0 támogatás lesz már a DDR4 szabványra épülő chipsetekben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged