- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
válasz
mediumgecso #26 üzenetére
Nem vagyok én sem elfogult, nekem is Samsungom van, de nem is fogok többet venni épp a szánalmas support miatt. Egyébként G3-ra már van, motorolákon is van, és egy világelső gyártótól elvárnám, hogy időben legyen. De a fő gond, hogy kilátástalan mikor lesz, mivel még hivatalos 4.4.4 sincs S4-re, pedig a 4.4.4 már nem mai gyerek. Ami van, az is nevetséges teljesítményű rom tele bloatwarrel, amiket nem is tudsz uninstallálni root nélkül (vagy azzal se), a knox is megér egy misét. Szóval a samu szerintem elég rosszul csinálja, nem kell ehhez semmilyen fanboynak lenni, hogy belássuk. Egyedül az tart a samu mellett, hogy az amoled+android kombó viszonylag ritka.
-
joey04
titán
válasz
mediumgecso #63 üzenetére
5.0 lett bugos
-
persil
nagyúr
válasz
mediumgecso #58 üzenetére
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én már a 5.0 előtt is ART-tal használtam a telefont, így sebességben már sokat nem javult, de ha simán Kitkat-ről Lollira frissítésről van szó, akkor érezhető a gyorsulás, sokkal gördülékenyebb, láthatóan kevesebbet gondolkozik. (mondjuk az ART-os Kitkat-hez képest is gyorsult valamicskét)
Ebből szerintem le lehet vonni, hogy a G3 dadogásának semmi köze a felbontáshoz, optimalizáció kérdése.(egyrészt Dalvikról ART-ra váltva teljesen megszűnt és most 5.0ra váltva tovább javult, másrészt kint van egy jó maréknyi készülék ugyanilyen felbontással, amik szintén folyamatosak)
Ezen felül én, mint átlag user nem látok túl sok különbséget, az értesítési sáv szebb/okosabb lett, és a multitaskos felület(most már Overview) is megváltozott, átláthatóbb és jobban kezelhető is. Mondjuk jó pár olyan dolog van ami az G3 flat felületében eddig is volt, szóval lehet más készüléken újdonságnak hat majd.
-
persil
nagyúr
válasz
Nekem a g3-on már fent van. (és azért csak ilyen "későn", mert szar volt itthon a wifi, a mobilnetem meg elfogyott idő előtt
)
-
Dare2Live
félisten
válasz
mediumgecso #30 üzenetére
Azaz nincs. nem az, hogy odinnal felhackelhető rá az nem a van kategória.
és S4? Szintén nincs. És ami van 4.4.2 az meg még mindig lagos/bugos tulajok visszasírják a 4.3at... amire knox miatt még odinnal se lehet visszamenni. 4.4.2 stabil lenne nem menne a sírás a hüde várjuk nyalókát hátha...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Nem 5öt, még 4.4.4et se kaptuk meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest