- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nos mind 1 mely verziot aják ki,csak végre legyen hiba mentes/BUGG/ jol,gyorsan,Optimalizált legyen!Legtöbb felhasználonak/nem buherátor/ ez a vágya,elég is!Tény a gyártok többsége biz "SZrik" a frissitésekre,amelllett lassan csinálja,ez van!
-
moli.hu
őstag
az ertheto, hogy moderaljatok a hibatokra ravilagito tobb (magyarul: nem egy) hozzaszolast -hisz az elvinne a topikban folyo beszelgetest rossz iranyba-, de az, hogy ezutan ki se javitjatok a hibat, az mar megdobbento. 2 karaktert kellene hozzairni a cikkhez, ez nagyjabol 15 masodperces munka lehet. Ezzel nektek is jobb lenne, hisz szinvonalasabb tartalmat adnatok, es az olvasoknak is, hisz szakmaibb tartalmat talalna az oldalaitokon.
meg egyszer: nem az a baj, hogy torlitek a hozzaszolast, hanem az, hogy nem javitjatok a cikkben a hibat.
-
sensejke
aktív tag
Nem baj ha csúszik, mert legalább kevésbé lesz hibás, de kapjuk meg januárban.
-
Kormi76
aktív tag
válasz
mediumgecso #26 üzenetére
Nem vagyok én sem elfogult, nekem is Samsungom van, de nem is fogok többet venni épp a szánalmas support miatt. Egyébként G3-ra már van, motorolákon is van, és egy világelső gyártótól elvárnám, hogy időben legyen. De a fő gond, hogy kilátástalan mikor lesz, mivel még hivatalos 4.4.4 sincs S4-re, pedig a 4.4.4 már nem mai gyerek. Ami van, az is nevetséges teljesítményű rom tele bloatwarrel, amiket nem is tudsz uninstallálni root nélkül (vagy azzal se), a knox is megér egy misét. Szóval a samu szerintem elég rosszul csinálja, nem kell ehhez semmilyen fanboynak lenni, hogy belássuk. Egyedül az tart a samu mellett, hogy az amoled+android kombó viszonylag ritka.
-
mediumgecso
őstag
Félreérted a dolgot......ha valami szar, akkor azt beismerem, de ez most tényleg jól sikerült, nem azért írom mert S5-öm van.....olyan nehéz elhinni v. fáj hogy az S5-re sikerült használható Lollipop-ot kiadni???
Nem vagyok elfogult.....(#64) joey20
Az S5-ömön is 5.0 van és minden OK vele...lehet te a szűsz 5.0-ra gondolsz -
maximilian4
addikt
Én mindig úgy veszek telefont, hogy az adott rendszerrel ami abban a pillanatban rajta van megfelel-e, és ha nem jön rá frissítés meg fog-e felelni. Ennek tudtában én jól megvagyok a 4.4-gyel is most, fenti filozófiám szerint nem bánom ha nem jön a telefonra frissítés, de ha jön örülök.
Egyetértek az előttem szólóval. Akinek fontos a frissítés az vegyen nexust vagy gp edition-t.
-
joey04
titán
válasz
mediumgecso #63 üzenetére
5.0 lett bugos
-
erik0319
tag
Már megirták hogy februárban jön az Android 5.1. Szóval kész se lesznek a frissítésekkel. Kedzhetik újra. És akkor ugyanez lesz h miért nem a legfrissebb van a telefonon. Sztem teljesen mindeggy mi van rajta csak jól működjön. Ezeknek úgyis a nagyresze bughalmaz lesz mivel nincs idejük normalisan megcsinalni.
-
persil
nagyúr
válasz
mediumgecso #58 üzenetére
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én már a 5.0 előtt is ART-tal használtam a telefont, így sebességben már sokat nem javult, de ha simán Kitkat-ről Lollira frissítésről van szó, akkor érezhető a gyorsulás, sokkal gördülékenyebb, láthatóan kevesebbet gondolkozik. (mondjuk az ART-os Kitkat-hez képest is gyorsult valamicskét)
Ebből szerintem le lehet vonni, hogy a G3 dadogásának semmi köze a felbontáshoz, optimalizáció kérdése.(egyrészt Dalvikról ART-ra váltva teljesen megszűnt és most 5.0ra váltva tovább javult, másrészt kint van egy jó maréknyi készülék ugyanilyen felbontással, amik szintén folyamatosak)
Ezen felül én, mint átlag user nem látok túl sok különbséget, az értesítési sáv szebb/okosabb lett, és a multitaskos felület(most már Overview) is megváltozott, átláthatóbb és jobban kezelhető is. Mondjuk jó pár olyan dolog van ami az G3 flat felületében eddig is volt, szóval lehet más készüléken újdonságnak hat majd.
-
persil
nagyúr
válasz
Nekem a g3-on már fent van. (és azért csak ilyen "későn", mert szar volt itthon a wifi, a mobilnetem meg elfogyott idő előtt
)
-
Kékes525
félisten
Az 5.0.1-et lehet témázni? Egyáltalán ez tervbe van véve?
Nekem nagyon nem jön be kinézetre az új Android. A Windows divatot kezdi követni: világos alapszínek és leegyszerűsített grafikák (ott a csempéken itt az ikonokon). -
-
kromatika
veterán
Dicséretes a Samsung igyekezete és hozzá állása.
-
-Gerzson-
aktív tag
Nem kellene nekem frissítés, ha a meglévő szoftver nem lenne tele idegesítő hibákkal. A magyar független note2 pl. megállt 4. 3 -nál egy rakat hibával ami napi szinten keseríti az életemet. Én ezért várnék frissítést. Asszonynak S4 -el vannak gondjai. Ha jól emlékszem mindkét telefon flagship volt... Mindegy. Több Samu nem lesz a családomban.
-
Steve1207
veterán
Látom megy az üsd vágd nem apád
Szóval maga a hozzáállás oké lenne teljesen, mert az 5.0 nem valami épkézláb minden esetben. Viszont! Szerintem ez csak időhúzás, mert elhúzták a fejlesztést és szükségük van még kis időre. Ha nagyon akarták volna már meglenne az alap lolli, a köv packot meg nem olyan nagy dolog lenne egyből elindítani mellette, ergo párhuzamosan ment volna a kettő és egyszerre kapta volna meg az user.
-
"Ha valakinek élethalálkérdés, hogy azonnal megkapja a frissítéseket, akkor vegyen Nexust/GPE telefont."
Vagy olyan telefont, amiből van GPe verzió.. lásd MotoG. Gond nélkül feltehető a GPE rom, és ott a tiszta android felület, a legfrissebb rendszerrel (erre is az 5.0.1 jött kapásból).
-
mediumgecso
őstag
válasz
Dare2Live #40 üzenetére
odinnal felhackelhető rá
Ehhez aztán nagy tudás kell, a "hackelés" nem itt kezdődik
De nem ez a lényeg: Igaz ami igaz, a gyártók sz**k a frissítésekre magas ívről....ez van.
Én nagyon elégedett vagyok az 5.0-val: stabil (egyszer nem indult újra), iszonyat gyors, az "AMOLED többet fog fogyasztani a világos material dizájn miatt" síróknak üzenem: akksiidő ugyanolyan jó maradt....nekem tetszik, nem is akarok visszatérni 4.4.2-re!!!
Azt kell mondjam: EZ MOST JÓL SIKERÜLT!!!!! A vélemény persze szubjektív...... -
Dare2Live
félisten
válasz
mediumgecso #30 üzenetére
Azaz nincs. nem az, hogy odinnal felhackelhető rá az nem a van kategória.
és S4? Szintén nincs. És ami van 4.4.2 az meg még mindig lagos/bugos tulajok visszasírják a 4.3at... amire knox miatt még odinnal se lehet visszamenni. 4.4.2 stabil lenne nem menne a sírás a hüde várjuk nyalókát hátha...
-
Vadmeggy
aktív tag
Minden egyes témánál felbukkan pár ember és elkezd panaszkodni, hogy mé' nem jön a frissités?! Szemét [Sony/Samsung/LG]. Ha jön, akkor meg mi ez a bugos fos?
Évek óta ugyanaz megy. Ha valakinek élethalálkérdés, hogy azonnal megkapja a frissítéseket, akkor vegyen Nexust/GPE telefont .
(#22) FATtila78
Viccen kívül gyűjts már pár érvet össze, hogy miért ne vegyen Samsung telefont? A Note 4 pl. az idei év egyik legjobb telefonja. -
Dare2Live
félisten
válasz
Nem 5öt, még 4.4.4et se kaptuk meg...
-
scyllarus
veterán
Nekem már 5.01 van az Expressen
Ja, nem Samu eredetű
-
laci0530
senior tag
válasz
fordfairlane #16 üzenetére
+1
-
Kormi76
aktív tag
röhej ez a samsung. a 4.4.4-et is nagyvonalúan átugrották pl. s4 esetében. a "terméktámogatás" indokolatlanul nyögvenyelős. gyakorlatilag csak új telefonokon jön ki új rendszer, a korábbiak folyton generációs lemaradásban vannak, ha egyáltalán frissítik őket. az 5.0 már hónapok óta fejleszthető és még a csúcs note4 sem kapta meg. vicc.
-
fordfairlane
veterán
válasz
beleszólok #20 üzenetére
Nekem is eszembe jutott, hogy vajon mire használják majd fel ezt az időnyerést. Remélem nem arra, hogy kevesebb modellt kelljen frissíteniük.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Nem harmadszor, állandóan így fogalmaznak. Nekem se tetszik feltétlenül, kicsit vissza lehetne szorítani ezt, de ez van.
-
kcsa
veterán
válasz
Mindjárt jön pár fórumtárs aki megmagyarázza hogy ez így van jól. Tegnap (tegnapelőtt?) én is megkaptam...
-
babkukta
senior tag
Teljesen érthető. A sima 5.0(.0?) még a saját stock rendszerével se hibátlan.
Mondjuk az érdekelne, h a benne lévő hibákat pl a Samsung tudja cégen belül orvosolni??? Vagy ez csak gugli hatáskör? -
fordfairlane
veterán
"nyalókás rendszer", "Almás vállalat", a hideg ráz ki ezektől a szinonímáktól. Oké, hogy kellenek szinonímák, de, akkor is, fárasztó már ez a gügyögés, pláne, ha sokadszor látom ugyanazt. Mindegy.
-
btz
addikt
Inkább várjanak a 6.0-ig. Abban mégtöbb javítás lesz
-
moli.hu
őstag
a szamitastechnikaban ha valaki az 1.0 verziorol beszel, akkor abba mindig beleerti az 1.0.x-et is. ha nem tenne, akkor azt mondana, hogy 1.0.0. amit nem ert bele, az peldaul: 1.1, 2.0, ilyesmik.
-
TK36
aktív tag
Hogyan van, hogy pl. a nagy főverziókat milyen létszámú embertömeg teszteli és meddig?
-
daninet
veterán
-
galaxys80
veterán
Az Android Lollipop az egyik legnagyobb előrelépés a zöld robotos rendszer eddigi történetében.
Sokadszor olvasom ezt. Kérdem én mitől, olyan jelentős ez?
Az eddigi legjelentősebb szerintem a GB - ICS volt.(#9) Garada
Ami viszont teljesen szubjektív. Szerintem pl. úgy néz ki a Lollipop, mintha 5 éves óvodás gyerekek tervezték volna.
(#8) Béééla
Én amíg droidoztam semmi pozitívat nem vettem észre az ART-ból. (Igaz negatívat se) -
Béééla
őstag
Tényleg nem flémkeltésként meg fikázásként, de komolyan azt hittem, hogy úgy cakk-pakk at 5-ös főverziót hanyagolják mert rájöttek, hogy továbbra se tudnak optimalizálni.
De aztán mégse -
donjohnson
addikt
érthető, hisz munkát spórolnak vele.
-
Flind
senior tag
Jól teszi.
-
Tomi_Ohl
veterán
Nahát, hihetetlen...
mintha még soha nem lett volna ilyen...
Én anno a mini prómra se kaptam Android 4.0-t, 4.0.1-et, 4.0.2-t, de 4.0.3-at se, hanem egyből a 4.0.4-et, így sok (a bétában még előforduló) hibát úsztam meg! Szóval ez ilyennek természetesnek kell lennie!Szerk: a címből arra következtettem, hogy egyből az 5.1-et fogja megvárni, az mondjuk nem biztos, hogy hasonló jó döntés lenne!
-
Tomi_Ohl
veterán
Nahát, hihetetlen...
mintha még soha nem lett volna ilyen...
Én anno a mini prómra se kaptam Android 4.0-t, 4.0.1-et, 4.0.2-t, de 4.0.3-at se, hanem egyből a 4.0.4-et, így sok (a bétában még előforduló) hibát úsztam meg! Szóval ez ilyennek természetesnek kell lennie! -
joey04
titán
Jó döntés lenne, elég szarul sikerült az első kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest