- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Lacccca87 #219 üzenetére
LOL, végülis a 4/4-es és 4/8-as procik helyett egyből 6/6-os és 6/12-es CPU-kat kezdett forgalmazni, ez nyilván "konkrétan semmi".
Ott van az a "varázsdoboz", csak éppen vagy nem volt olyan mély, mint sokan gondolták, vagy az Intel (még?) nem tartotta szükségesnek teljesen kinyitni...
Egyébként meg a CPU-k és a VGA-k utóbbi 10 évét összehasonlítva, úgy látszik, hogy utóbbiak esetében könnyebb látványos gyorsulást elérni 1-1 generáció között, ergo a két esetet nem biztos hogy össze lehet hasonlítani (az nV eddigi termékciklusa alapján, a kiszivárgott információk tükrében, itt elsősorban a Volta és az Ampere körüli kavarásra gondolok, meglehetősen valószínűnek tűnik, hogy van nekik valami a fiókban, valami olyan, ami az ezres szériánál szignifikánsan gyorsabb - ráadásul lassan a következő termékciklusuk is aktuális lesz, így akár azt is megtehetik elvben, hogy ha valami nagyon ütőssel áll elő a konkurencia, egy fejlesztést egyszerűen kukáznak, a következőt dobják be tömegtermelésbe). -
TTomax
félisten
válasz
Lacccca87 #188 üzenetére
Azért nem,mert 144p 144Hzre nincs kártyája...pl... a legnagyobb bányászláz közepén vettem Asus ROG strixet 750fontért,Vegát még ha akartam volna se.Az nV kártyáit is ugyanúgy viszik bányászni mint az amdét,azt mégis kaptál így vagy úgy,lehet várnod kellett pár hetet de aki akart az tudott szerezni.És igen gyengék a kártyák és nagyon szük a választék,mert értelmes vga kb a RX570/80 és annyi a Vega elérhetetlen de abból is van a 56/64,mig a tuloldalon azért van két féle 1060,1070,1070ti,1080,1080Ti,Titan,sokkal szélesebb a választék nem igazán látom azt a zongorázást amit írsz.Egyébként elnézve az aprót,az is kb urban legend hogy csak az amd kártyái jó bányászni,szerintem nvböl sokkal több lett a bányászoknak eladni,ezért írom hogy az amd nem tudja kiszolgálni az igényeket,noha megteremteni megtudta.
-
Chaser
legenda
válasz
Lacccca87 #89 üzenetére
inkább a 3gb-os 1060 volt bestbuy, nézőpont kérdése, az volt 65e alatt is, 6 gigás 80-tól indult, 1070-es viszont volt 120 alatt is, sztem az is simán bestbuy, 1060 engem valahogy nem győzött meg, 1050ti-nél sokkal erősebb, de az olcsó volt és alig fogyasztott, fhd-ra is legtöbb esetben oké, csillió fps-t nem kell várni, 1060 meg pont a határán volt, kimaxolni már sokszor kevés, 60fps-hez is, és 1070 nem sokkal volt drágább a 6gb-os vertzióknál, aminél nagy eséllyel nincs kompromisszum 1080p-nél sem akár 60hz-en
-
válasz
Lacccca87 #89 üzenetére
Bestbuy ezek közül az RX 480 4GB-os verzió volt, ill. lett volna, ha lehetett volna az MSRP környékén kapni. Az igazi bestbuy pedig a RX 470 4GB lett volna a 149 USD-s belengetett áron, ami megjelenéskor varázslatosan 179 USD-re változott. De még így is egészen jó vételnek számított. A többi kártya a közelében sem volt a bestbuy-ságnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest