- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Most mindegy játszhatunk mi itt a szavakkal,meg hogy pfuj nv meg gsync,meg szegény amd .Tökmindegy.Nekünk felhasználóknak csak akkor lesz jobb ha van érdemi piaci verseny,ha van akkor nincs miről beszélni,gyorsan meghal a mindenféle drágább megoldás ha van olcsóbb alternatíva, (gsync)de az ígéret sajnos nem elég egy cég életben tartásához.Hol van pl az X2es Vega?Még mutatóba sem készült,vagy hol van pl a Fury nano utódja?Sorolhatnám...Igazából sajnos már maga a Vega is elkésett,és sajnos abban is biztos vagyok hogy a pascal utódja is készen van bőven,ebben a helyzetben én a következő 1-1,5évben nem várnám hogy bármiféle versenyhelyzet is kialakuljon,és ez nekünk nagyon,de nagyon nem jó.
-
TTomax
félisten
Az AMD sajnos akkor is bajban lett volna ha nem veszi meg az Ati-t... és igen,sajnos az is látszik hogy nincs elég eröforrás a két uzletágra,vagy a proci megy jól vagy a vga oldal.
Szerk: Nem nincsenek konkrét adataim (söt senkinek nincsenek pontos adatai,hiszen nem mérhetö pontosan),de a negyedéves jelentések igen beszédesek,föleg amit az nV leközölt,ugyanis ott egy hatalmas ugrás látható a dgpu eladásoknál,mig a túloldalon sokkal szerényebb.Rendben a haszon is kevesebb,de a két oldal közötti különbség nagyságrendileg eltérő.
-
TTomax
félisten
"Mert az, hogy erősebb kártyákat adjanak, kisebb fogyasztással olcsóbban és többet nem egy stratégia"
Hááát pedig az ellenfélnél bevált...
(#208) Duree
Van olyan kripto amit radeonnal jó,és van olyan amit geforceal jó bányászni.Sokkal több nv kártya lett eladva bányászni mint radeon. -
TTomax
félisten
Azért valamin elgondolkodhatnátok,ha az amd mindent jól csinál és minden rendben van meg a freesync is "free" akkor hogy a francba lehet hogy ötöd akkora mint a konkurencia?Évek óta próbáljuk itt páran megértetni,hogy gond van.Mindenig akad valaki aki csak annyit érzékel hogy mi vagyunk a zöld szemüveges trollok.Tessék már felfogni,hogy a kritika azért megy mert versenyt szeretnénk nem bábjátékot mint ami most megy.Nem volt ez mindig igy,régen amikor még ATI volt igenis komoly ellenfél volt a radeon.Nem volt ötöd akkora mint a túloldal.Nem kellett a zöldekre mutogatni,mert azok a kártyák magukért beszéltek.
-
TTomax
félisten
válasz
Pete55555 #197 üzenetére
Lényegtelen hogy az amd mit olvas,nekik nem olvasni hanem kiszolgálni kellene az igényeket mert erre épül az üzletük.Nem kell mutogatni senkire,se az nVre,se az intelre,meg a gyikemberekre.Jó terméket kel árulni,jó áron és akkor nem kell bezárni a céget,meg ötödjére zsugorodni.
-
TTomax
félisten
válasz
Lacccca87 #188 üzenetére
Azért nem,mert 144p 144Hzre nincs kártyája...pl... a legnagyobb bányászláz közepén vettem Asus ROG strixet 750fontért,Vegát még ha akartam volna se.Az nV kártyáit is ugyanúgy viszik bányászni mint az amdét,azt mégis kaptál így vagy úgy,lehet várnod kellett pár hetet de aki akart az tudott szerezni.És igen gyengék a kártyák és nagyon szük a választék,mert értelmes vga kb a RX570/80 és annyi a Vega elérhetetlen de abból is van a 56/64,mig a tuloldalon azért van két féle 1060,1070,1070ti,1080,1080Ti,Titan,sokkal szélesebb a választék nem igazán látom azt a zongorázást amit írsz.Egyébként elnézve az aprót,az is kb urban legend hogy csak az amd kártyái jó bányászni,szerintem nvböl sokkal több lett a bányászoknak eladni,ezért írom hogy az amd nem tudja kiszolgálni az igényeket,noha megteremteni megtudta.
-
TTomax
félisten
válasz
Cyberboy42 #183 üzenetére
Freesyncel is csak egy gyártóra vagy kényszeritve aki meg nem tudja kiszolgálni a keresletet és nem csak a bányászláz miatt,hanem egyszerüen gyengék a vgak és szerény a felhozatal.Már vagy két éve hasznàlok gsyncet,és minden fillért megért amit kiadtam érte,addig amig a keresletet nwm tudja az amd kielégiteni,nincs miröl beszélni.Majd ha igen,akkor magától megoldódik a gsync kérdés mert a kutya sem veszi majd,de erre ugy 2019ig nem sok esély látok,addigra 4éves lesz a monitorom és elenyésző a felár amit fizettem anno érte.Nekem megérte...
-
TTomax
félisten
válasz
GeryFlash #10 üzenetére
Azok sincsenek ingyen.Meg kellene már érteni,hogy az ingyen dolgok ami mögött senki nem áll azok olyanok is,mert senkinek sem érdeke hogy működjön.És ez rendben is van így,ha működik akkor lehet majd vitatkozni azon hogy mennyibe kerül.Gondolom TE sem szeretsz ingyen dolgozni igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest