- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Azt is tegyük hozzá, hogy én linuxot is használok / használtam, és pont fordítva, amd megy jobban linux alatt:
pl:
https://www.makeuseof.com/tag/use-amd-nvidia-gpus-linux/ -
nuke7
veterán
azt hiszem a fórum nem a megfelelő médium, hogy közgazdaságtani alapokba menjünk bele.
(segítek, az ellenfél sem a semmiből teremtett erőforrásokat, mert azok nem csak úgy, szabadon hozzáférhetőek- egész jó lett pl. a 212-es hsz is mondjuk
)
(#217) Reggie0 : egy majdnem kétszer olyan drága kártyát hasonlítasz egy másikhoz...
Az összehasonlítás 2x RX570-el reálisabb lenne, vagy 570 + 580... -
nuke7
veterán
háááát, ha az ATi nem lett volna ötöd akkor mint az nVidia akkor az AMD felvásárlás után a cégcsoport sem lett volna ötödakkora, nem..?
Az ATi tönkrement, ezt látni kell, azért tudta megvenni őket az AMD, ahol valakik valamit elég jól csinálnak, mert sokszorosára nőtt a profitjuk, 2017-ben pedig nyereséget termeltek.
Szerinted mit csinál amúgy rosszul az AMD..?
Mert az, hogy erősebb kártyákat adjanak, kisebb fogyasztással olcsóbban és többet nem egy stratégia
-
nuke7
veterán
Tehát szerinted jó/jobb helyzet, ha az intel "mostohagyereke" vagy, és azt teheted meg és annyit kereshetsz amennyit ő "enged" mintha halálra keresnéd magad, tőlük függetlenül... Nem tudhatod, hogy az nvidiának mennyi tartaléka van és mik a tervei a jövőre nézve - de biztos, hogy nem izgulnak
Érdekes a logikád, de persze ettől még lehet, hogy van aki ezt preferálja... -
nuke7
veterán
istenem, da ha az intelnek most átmenetileg szüksége van az AMD-re és így is éppenhogy elevickélnek, akkor szerinted ha nem lesz rájuk szükségük akkor majd jobban fog nekik menni ?!
Ráadásul az nV-nek úgy vannak ilyen számai, hogy az intelnek most sincs szüksége rájuk, tehát nem fog érdemben romlani a helyzetük - ezek után hol van jobb helyzet / hogy befolyásosabb az AMD..? -
nuke7
veterán
de a 150usd is háromszor annyi mint az 50...
(#140) b. : de a gamer szegmens nagyon kis része a gpu piacnak...
"... de azt se sokáig úgy gondolom, mert jön egy új NV generáció hónapokon belül." - egy 15x akkora cég szerintem kicsit olcsóbban / gyorsabban / könnyebben tud fejleszteni mint egy viszonylag kicsi... Te nem így látod..?A cég nem csak sokkal nagyobb mint az AMD, de 70x (HETVENSZERES) profitja van.
Én úgy gondolom, hogy ilyen helyzet az AMD bőven lehetőségei és képességei felett teljesít.
-
nuke7
veterán
Fúúh, nagyon el vagy tévedve
(és / vagy a saját ábrádat nem tudod értelmezni...
)
Az nVidia a saját piaci előnyével él vissza, több éve
Szerencsére azért helyre lettek téve a dolgok (#129) Petykemano által
- mert nem baj butaságot beszélni, csak ne ragaszkodjon annyira hozzá az ember
-
nuke7
veterán
a cikk utolsó mondatával nem értek egyet, szerintem ez nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest