- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Azt írtam amit akartam. Azt, hogy bejött egy új dolog - elindult rá egy fröcsögés. Azt is írtam, hogy akinek van pénze megveszi - ezzel fut a nagyközönség teszt. Meg azt is, hogy akik most fröcsögnek, velem együtt elfogadnák, ha ingyen a markunkba nyomnák. Ennyi a lényeg, meg a nem lényeg.
Nem Neked válaszoltam, mert ha nem értetted, akkor minek.
-
Stabi83
senior tag
Szerintem semmi olyan nincs abban amit írt amiért elnézést kéne kérnie. Azt meg pláne nem írta hogy ez simeres lesz. Ez a készülék egy techdemó ami egy új vonalat próbálgat. Maga a készülék még baromi kezdetleges, az meg hogy ez az irány ( amiből még senki sem tudja hogy mi lesz ) sikeres lesz e vagy megy a fiókba vissza azt most még nem tudhatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest