- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Szerintem semmi olyan nincs abban amit írt amiért elnézést kéne kérnie. Azt meg pláne nem írta hogy ez simeres lesz. Ez a készülék egy techdemó ami egy új vonalat próbálgat. Maga a készülék még baromi kezdetleges, az meg hogy ez az irány ( amiből még senki sem tudja hogy mi lesz ) sikeres lesz e vagy megy a fiókba vissza azt most még nem tudhatjuk.
-
Stabi83
senior tag
Az a röhely hog a google épp nem rég tett egy bejelentést hogy elkaszálja az androidos Tablet vonalat. Jó lesz ha megjelennek ezek a fél tabok aztán megint jön a komoly szenvedés rendszer szinten.
Ami magát a készüléket illeti ez a koncepció a külső részen lévő panellal szerintem egy tévút, de jelenleg ezt tudják kihozni a technológiából. Nekem annó még volt Nokia communicatorom és akkor hasznos volt ez a kialakítás ( kívül egy kis kijelző az alap funkciókhoz, belül védve pedig egy nagy panel kijelző és minden egyéb ). Ha ilyen irányba mennének el akkor az tetszene. Kívülről, becsukva lássa el az alap feladatokat, kinyitva pedig legyen egy jó nagy kijelző ami amúgy pedig védve van. -
Stabi83
senior tag
válasz
dilajoska1 #9 üzenetére
Szerintem ehez még nem elég hajlékony a kijelző. Lehet hogy megtörne ha ennél élesebb szögben hajtanák meg ( pl hogy a kijelző legyen befelé ).
-
Stabi83
senior tag
Látványos irány de engem nem győzött meg
Egyrészt a plasztikus kijelző karcállósága másrészt a túl nagy vastagság és az ebből adódó túl nagy borodó felület miatt. Ezt inkább techdemónak tartom mint a mindennapokban használható eszköznek. Az ár szerintem pont emiatt irreveláns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest