- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudod ha tényleg a környezetvédelem lenne az igazi ok, akkor az Apple nyugodtan belerakhatna a dobozba egy kupont, amit az Apple Storeban a töltővel nem rendelkező felhasználó beválthatna ingyenesen töltőre. De nem, mert ennek a szarrágó cégnek semmi nem elég és még inkább palira veszik a felhasználójaikat.
Engem egyébként hidegen hagyna a dolog, mert én nem vagyok iPhone-os; csak az a baj, hogy ennek folyamán már látom, hogy lesz néhány profithajhász Android gyártó is, aki meg fogja ezt lépni.
-
nevemfel
senior tag
Az időzítés akkor is rossz. Évekig valóban ugyanazokat a töltőket csomagolták a telefonok mellé, de most pont egy generációváltás történik a töltők terén is. Így aki új iPhonet vesz, azok nagy része kénytelen lesz új töltőt is venni. Keveseknek van Macbookja, és még kevesebben vannak azok, akiknek tökéletesen megfelel az, hogy kizárólag a gépükről töltsék a telefonjukat.
-
Hoes
aktív tag
... és mennyi Type-C csatlakozós fali adaptered van otthon?
Sőt, hàny fannak van otthon Type-C fali adaptere? Tudod kiknek van, Pixel tulajoknak, Samsung Note 10 tulajoknak.
Tehát, aki mégis veztékesen akar majd tölteni az rohanhaf a boltba vagy egy webshopba. Itt megint előjön a környezetvédelelmi hazugság az Apple részéről, hisz mégis plusz elektronikai eszközt kell venni az új ájfónokhoz. -
aprokaroka87
nagyúr
Lehet venni pár ezerért.
De ezt miért az Apple vagy egy cég dönti el?
Amúgy meg akkor lesz kevesebb eletktroniai hulladék ha normális, megbizható és olyan töltök lennének amik pl egyszerre tudnak akár 2-3 eszközt is tölteni.
Tudom már van ilyen, csak ennek kellene alapnak lennie.
-
nevemfel
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
Itt a hozzáállással vannak a gondok... még hihető is lenne a nyilvánvaló hazugság ha nem C - Lightning hanem A - Lightning lenne a dobozban, hogy biztosan legyen otthon miről töltened...
(#44) RaZroX Van baj...
Azt hittem ha van egy órája meg egy i11-e akkor már epül user de ezek szerint akkor csak beszivárgó hiba faktor. Szóval csak a macbook user az apple user. Ma is tanultam valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest