- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Ez a gumis hasonlatot már legalább 5x olvastam itt.
Míg egy gumi elhasználódik, addig ez egy töltőre nem jellemző.
A környezetvédelemre pedig az ingyenes a legkárosabb, ha ingyen kérhető lenne egy töltő, még az is kérné, akinek 20db van otthon. Nem véletlenül tiltották be az ingyen reklámszatyrokat is.
Nem vagyok apple fan, de ezt a részét szerintem minden józan gondolkodású ember beismeri.
Az apple azzal köpi szembe a vásárlókat, hogy nem type-c a csatlakozó a telefonon, pedig EU szabályozás alapján az jön korábban, de azokat is figyelembe kell venni, akik vagyonokat költöttek eddig lightning csatalkozós eszközökre.
Arról nem is beszélve, hogy ez egy EU szabályozás lesz, ami ugye nem az egész világ. Szóval hiszem azt is, hogy itt tényleg nem csak a profit a lényeg: hanem a megaprofit, miközben még pozitív hatása is lesz a környezetre!
Hiába reklámozza magát a sziamiáú, hogy náluk jár a töltő, mint eddig az összes telefonhoz, amint életbe lép a törvény, náluk, és senki másnál sem lesz benne az EU-n belül. És bánja a t.k.m is, végre mindenki (köztük én is) megveszi A töltő(ke)t, sok pénzért, amik egy évtizedig kiszolgálja őket. Mint ahogyan már bevásárló kosarakkal és táskákkal járunk a boltba.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest