Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Ez a gumis hasonlatot már legalább 5x olvastam itt.
Míg egy gumi elhasználódik, addig ez egy töltőre nem jellemző.
A környezetvédelemre pedig az ingyenes a legkárosabb, ha ingyen kérhető lenne egy töltő, még az is kérné, akinek 20db van otthon. Nem véletlenül tiltották be az ingyen reklámszatyrokat is.
Nem vagyok apple fan, de ezt a részét szerintem minden józan gondolkodású ember beismeri.
Az apple azzal köpi szembe a vásárlókat, hogy nem type-c a csatlakozó a telefonon, pedig EU szabályozás alapján az jön korábban, de azokat is figyelembe kell venni, akik vagyonokat költöttek eddig lightning csatalkozós eszközökre.
Arról nem is beszélve, hogy ez egy EU szabályozás lesz, ami ugye nem az egész világ. Szóval hiszem azt is, hogy itt tényleg nem csak a profit a lényeg: hanem a megaprofit, miközben még pozitív hatása is lesz a környezetre!
Hiába reklámozza magát a sziamiáú, hogy náluk jár a töltő, mint eddig az összes telefonhoz, amint életbe lép a törvény, náluk, és senki másnál sem lesz benne az EU-n belül. És bánja a t.k.m is, végre mindenki (köztük én is) megveszi A töltő(ke)t, sok pénzért, amik egy évtizedig kiszolgálja őket. Mint ahogyan már bevásárló kosarakkal és táskákkal járunk a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
- új iPhone 17 256GB white fehér független Apple 1 év garancia
- CORSAIR K100 AIR
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest